Οι περιοδείες θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και στους υπόλοιπους εργασιακούς χώρους των εργαζομένων στους Δήμους του Νομού Χανίων

Περιοδεία στους χώρους και τις υπηρεσίες του δήμου Χανίων προκειμένου να συνομιλήσει με τους εργαζομένους του Δήμου Χανίων στο Δημαρχείο Χανίων πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Λουτσέτη Χαράλαμπο, μέλος του Τομεακού Γραφείου της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ και εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο Χανίων με την Λαϊκή συσπείρωση, και την Ηλέκτρα Πατσουράκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ. 

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση το ΚΚΕ Χανίων:

Στις συζητήσεις με τους εργαζομένους αναδείχτηκε ο έντονος προβληματισμός για την επίπτωση της νέας καπιταλιστικής κρίσης που εκδηλώνεται – με καταλύτη την εμφάνιση της πανδημίας – και το αντεργατικό οπλοστάσιο που η κυβέρνηση εφαρμόζει ήδη με τις ΠΝΠ. Εκφράστηκε από τους εργαζομένους η ανησυχία για την επέκταση αυτού του αντεργατικού οπλοστασίου και μετά την πανδημία και την επίπτωσή του στο τελειωτικό χτύπημα στα εργασιακά δικαιώματα για μόνιμη και σταθερή δουλειά. 

Τα στελέχη του ΚΚΕ ανέδειξαν ότι δεν είναι μονόδρομος η καπιταλιστική βαρβαρότητα, ούτε είναι μονόδρομος να πληρώνουν συνεχώς οι εργαζόμενοι τις συνέπειες των κρίσεων, για να αβγατίζουν τα κέρδη τους τα μονοπώλια. Το σύνθημα “Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα” είναι στις σημερινές συνθήκες επίκαιρο όσο ποτέ. 

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και στους υπόλοιπους εργασιακούς χώρους των εργαζομένων στους Δήμους του Νομού Χανίων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook