Ιστορικές στιγμές ζει από το βράδυ της Τετάρτης (29/04) η Σούδα, με την άνοδο του Αρη στη Γ’ Εθνική. 

Μετά από την απόφαση της ΕΠΟ για ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων και επικύρωση των βαθμολογιών ως είχαν την ημέρα διακοπής τους ο Αρης Σούδας κατακτά το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας του και γιορτάζει την άνοδο για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική. 

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κλωθάκης, με μεγάλη ικανοποίηση για την επίτευξη του στόχου μίλησε στο Flashnews

Οσον αφορά την άνοδο στη Γ’ Εθνική ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τους χορηγούς που ήταν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, τους φιλάθλους για τη στήριξή τους, τους προπονητές που ακολούθησαν το πλάνο που είχαμε και πάνω απ’ όλα τους ποδοσφαιριστές που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, είναι οι περισσότεροι παιδιά από τα σπλάχνα μας και πίστεψαν στο πλάνο που είχαμε από την αρχή να πάρουμε πρωτάθλημα με τα δικά μας παιδιά. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στη διοίκηση, γιατί με ακολούθησαν και πίστεψαν από την αρχή στο πλάνο που είχαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος από το βράδυ της Τετάρτης (29/04) που ανακοινώθηκε η άνοδος μας στη Γ’ Εθνική…».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας: «Θα είναι δύσκολες εποχές για όλους μας. Είμαστε μία παρέα στη διοίκηση που συνεισφέρει ο καθένας όπως μπορεί και θα κυμανθούμε στα ίδια επίπεδα. Δεν θα αλλάξουμε φιλοσοφία. Θα στηριχθούμε ξανά στα δικά μας παιδιά, με λίγες προσθήκες, που ήδη ετοιμάζει την έκθεσή του ο κόουτς (Νίκος Μαναρώλης) για να συναντηθούμε τις επόμενες μέρες και να σχεδιάσουμε τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook