Μεγάλη αναστάτωση στα Ανώγεια από φονική συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών

Τελευταία ενημέρωση 02.00

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, βγήκαν τα όπλα, απόψε λίγο μετά τις 22.00, στην τοποθεσία Περαχώρι, στα Ανώγεια, με αποτέλεσμα, να τραυματισθούν θανάσιμα δύο άνδρες 30 και 62 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες λογομάχησαν, ενώ βρίσκονταν στην πλατεία του Περαχωρίου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ στη συνέχεια ο 30χρονος τράβηξε όπλο, με αποτέλεσμα ο 62χρονος να πέσει νεκρός. Όπως έγινε γνωστό, ο 62χρονος είναι ο γνωστός μαντιναδολόγος Λευτέρης Καλομοίρης που στο παρελθόν διετέλεσε και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο δεύτερος νεκρός είναι ο Γιώργος Ξυλούρης γγνωστός στο χωριό με το παρατσούκλι “Κίτρος”. 

Από τα πυρά τραυματίστηκε στο πόδι και ένας 30χρονος, ο οποίος μετέβη στο σημείο, προκειμένου να χωρίσει τους δύο άνδρες.

Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Ανωγείων, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο γιος του 62χρονου, αναζητείται από τις αρχές καθώς, μετά το συμβάν τράπηκε σε φυγή. 

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο αυτή την ώρα κλιμάκιο των ΤΑΕ (Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων) βρίσκεται στο χωριό και στο κέντρο Υγείας, ενώ αναμένεται να μεταβεί και εισαγγελέας ύστερα από αίτημα του δημάρχου Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη.

O κ. Κεφαλογιάννης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση οι δημότες και να αφεθούν οι αρχές να λειτουργήσουν για το καλύτερο. Σε λίγο αναμένεται η μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο από το Κέντρο Υγείας.

Λίγο πριν τις 2.00 το πρωί, οι σοροί των δύο νεκρών μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο για λόγους ασφαλείας ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου όπως γράψαμε και παραπάνω τραυματίστηκε στο πόδι, πάνω στην προσπάθεια του να χωρίσει τους δύο άνδρες.

Νωρίτερα, είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος έξω από το Κέντρο Υγείας Ανωγείων όπου παράλληλα υπήρχε και ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook