Για τη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου του έργου: «Προμήθεια ενός (1) φορτηγού οχήματος μεταφοράς κοντέινερ τύπου γάντζου (hοοk lift) και τεσσάρων (4) απορριμματοκιβωτίων με συμπίεση (press container).

Η ανακοίνωση της ΔΕΔΙΣΑ:

Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον πρώην Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκη για τη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου του έργου: «Προμήθεια ενός (1) φορτηγού οχήματος μεταφοράς κοντέινερ τύπου γάντζου (hοοk lift) και τεσσάρων (4) απορριμματοκιβωτίων με συμπίεση (press container) χωρητικότητας 24 m3», προϋπολογισμού 352.160,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, μέσω της οποίας ολοκληρώθηκε και παραλήφθηκε από τη ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) ο παραπάνω εξοπλισμός.

Με την χρησιμοποίηση του εξοπλισμού αυτού, θα αντιμετωπιστεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο η διαχείριση των υπολειμμάτων από την επεξεργασία των αποβλήτων στη Μονάδα Μηχανικής Διαλογής του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης (Ε.Μ.Α.Κ.) Χανίων, θα υπάρξει αισθητή εξοικονόμηση από τη μείωση των δρομολογίων κατά τη μεταφορά τους στον παρακείμενο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (Χ.Υ.Τ.Υ.) και επίλυση του προβλήματος της διασποράς ελαφρών υλικών στον περιβάλλοντα χώρο.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook