Καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει, η επιδερμίδα έχει την τάση να παράγει περισσότερο σμήγμα.

Για αυτό, είναι απαραίτητο να προσαρμόσουμε ανάλογα την καθημερινή φροντίδα της, όχι με «επιθετικό» τρόπο αλλά με έξυπνα προϊόντα που αφενός της προσφέρουν την βαθιά ενυδάτωση και δροσιά που χρειάζεται λόγω ζέστης, αφετέρου φροντίζουν να διατηρούν την ισορροπία της χωρίς να καταπιέζουν τους φυσιολογικούς μηχανισμούς λειτουργίας της.

Ξεκινώντας λοιπόν από τα βασικά, επιλέξτε ένα προϊόν καθαρισμού που καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά και προσφέρει ενυδάτωση και συνεχίστε με μια λοσιόν που ενισχύει την υγρασία του δέρματος και αναδεικνύει τη φρεσκάδα του.

Αυτό που χρειάζεται είναι να προσαρμόσουμε την φροντίδα της επιδερμίδας επιλέγοντας φόρμουλες με πιο ελαφριά υφή αλλά με έντονα ενυδατική δράση, φροντίζοντας παράλληλα και την ενυδάτωσή της εκ των έσω, πίνοντας τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό καθημερινά.

Ο βραδινός ύπνος είναι πολύτιμος για την επιδερμίδα καθώς τα κύτταρα διορθώνουν τις φθορές και προετοιμάζονται για τις προκλήσεις της επόμενης μέρας. Μια κρέμα νύχτας που προσφέρει, μεταξύ άλλων εντατική ενυδάτωση υψηλής ποιότητας, είναι ιδανική για τη θερινή ρουτίνα ομορφιάς.

Πηγή: govastileto.gr