Το αμυγδαλέλαιο αποτελεί φάρμακο για το δέρμα μας καθώς βοηθάει σημαντικά στην ανάπλαση και την ανάκτηση της λάμψης της επιδερμίδας μας, μειώνει τα σημάδια κούρασης και γήρανσης και συσφίγγει τους πόρους.

Η ακμή και τα σπυράκια αποτελούν τα πιο κοινά προβλήματα φροντίδας του δέρματος που αντιμετωπίζουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.

Εφαρμόζοντας αμυγδαλέλαιο και κάνοντας μασάζ τακτικά, βοηθάμε στην ενυδάτωση του δέρματος μας και αποτρέπουμε την εμφάνιση τους.

Μικρές λοιμώξεις, ερεθισμός, εγκαύματα, πληγές, ακόμα και το έκζεμα μπορούν, επίσης, να θεραπευτούν με τη χρήση του αμυγδαλέλαιου.

Μερικές από τις πιο συνήθεις δερματικές βλάβες στο δέρμα μας από τον ήλιο τόσο σε πρόσωπο όσο και δέρμα γενικά είναι τα εγκαύματα, οι κηλίδες και το τραχύ δέρμα. Όλα αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη βοήθεια του αμυγδαλέλαιου.

Για αυτό φτιάξτε το δικό σας φυσικό ντεμακιγιάζ με αμυγδαλέλαιο και απολαυστε στο έπακρο τα οφέλη του.

Πώς το φτιάχνουμε:

Αναμειγνύουμε μία κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο με μία κουταλιά της σούπας ροδόνερο, που είναι επίσης θαυματουργό για την επιδερμίδα μας, σε ένα μικρό μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά και το natural καθαριστικό για το μακιγιάζ μας είναι έτοιμο. 

Πώς θα το χρησιμοποιήσουμε: 

Βάζουμε ποσότητα από το μείγμα σε ένα βαμβάκι και με πολύ απαλές κινήσεις αφαιρούμε το μακιγιάζ από τα μάτια και το πρόσωπό μας. Όταν ολοκληρώσετε τον καθαρισμό θα διαπιστώσετε πως το δέρμα σας εκτός από καθαρό, είναι πολύ απαλό και ενυδατωμένο.

govastileto.gr