“Θέλω να µάθω γιατί µου έκανε αυτό το κακό! Θέλω γρήγορα να πιαστεί αυτή που µου το προκάλεσε, να συλληφθεί και να αποδοθεί ∆ικαιοσύνη…”.

Με τη σπαρακτική αυτή έκκληση στη Realnews, µέσω του δικηγόρου της, Απόστολου Λύτρα, η 34χρονη Ιωάννα απεικονίζει τις σκέψεις που τη βασανίζουν ανάµεσα στα χειρουργεία στα οποία υποβάλλεται και στους αφόρητους πόνους που την ταλαιπωρούν. Μάρτυρας κλειδί το μεσημέρι εκείνο σταμάτησε και κοίταξε την μαυροντυμένη γυναίκα.

Η απαίτηση της Ιωάννας για την αποκάλυψη του προσώπου µε τη χειρουργική µάσκα που της στιγµάτισε τη ζωή έχει γίνει πλέον επιτακτική, αν και η ίδια επιµένει πως “δεν είχα προηγούµενα µε κανένα πρόσωπο…”. ∆υστυχώς, η 34χρονη ασφαλίστρια έχει υποστεί βαριά εγκαύµατα στο πρόσωπό της, µε τους θεράποντες ιατρούς να εκτιµούν ότι το καυστικό υγρό µε το οποίο της επιτέθηκαν προκάλεσε βλάβες σε ποσοστό 93%-97% του προσώπου της, χωρίς ακόµη να είναι σε θέση να προσδιορίσουν πόσα ακόµη χειρουργεία θα απαιτηθούν τις επόµενες ηµέρες ή και µήνες.

“Τη σταµάτησα…”

“Την είδα που διέφευγε. Είχε φτάσει σχεδόν στα 25-30 µέτρα. Έτρεξα και τη σταµάτησα. Γύρισε και µε κοίταξε χωρίς να φοβηθεί καθόλου. Ηταν ψύχραιµη, παρά τα ουρλιαχτά που ακούγονταν πίσω µας. ‘Τι είναι αυτές οι φωνές;’, γύρισε και µε ρώτησε ήρεµα. Κοιταχτήκαµε κατάµατα, σχεδόν µε ‘σκότωσε’ το βλέµµα της! Αν τη δω ξανά, θα την αναγνωρίσω”.

Τη συγκλονιστική αυτή περιγραφή κατέθεσε στην ‘Realnews’ ο µοναδικός αυτόπτης µάρτυρας, ο οποίος, ενώ όλοι έµεναν σαστισµένοι ή προσπαθούσαν να βοηθήσουν την άτυχη Ιωάννα, που µόλις είχε δεχθεί την επίθεση µε το βιτριόλι, εκείνος έτρεξε στην αντίθετη κατεύθυνση και “εγκλώβισε” για λίγα δευτερόλεπτα την παράξενη µαυροντυµένη νεαρή που αποµακρυνόταν από τον τόπο της τραγωδίας.

Πηγή: dikaiologitika.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook