Τρεις σημαντικές απώλειες προκύπτουν για τη γυναικεία ομάδα του ΟΑ Χανίων, εν όψει της νέας σεζόν στην Α1 Γυναικών. 

Ο “αρχιτέκτονας” της φετινής εξαιρετικής πορείας (και της 4ης θέσης που προέκυψε έπειτα από την επικύρωση της βαθμολογίας), Σταύρος Νανάκος, με δήλωσή του στα σόσιαλ μίντια γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία. Οπως ανέφερε με βάση τα τωρινά δεδομένα και την επικοινωνία που είχε με τον βασικό χρηματοδότη της γυναικείας ομάδας κ. Μιχαηλάκη η συνεργασία δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Η δήλωση του έμπειρου προπονητή έχει ως εξής: «Κατόπιν σημερινής μου τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μιχαηλάκη και αφού υπήρξε μια συζήτηση σε φιλικό και ευχάριστο τόνο αποφασίστηκε λόγω των τωρινών δεδομένων ν’ ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους… Σας ευχαριστώ για όλα κ. Μιχαηλάκη Εμμανουήλ…».

Την αποχώρησή της γνωστοποίησε και η Αγγελική Βιντσιλαίου, ένα από τα σημαντικά “γρανάζια” της ομάδας, σημειώνοντας τα εξής σε σχέση και με τη συνεργασία της με τον κόουτς Νανάκο: «2 χρόνια συνεργασίας.. Απίστευτες εμπειρίες, στιγμές που με σημάδεψαν.. Μια 4η θέση στην Α1 μια άνοδο και πόσα άλλα.. Η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως τα θέλεις.. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα των Χανίων τους εύχομαι καλή συνέχεια..

Όσο για τον coach τα λόγια είναι περιττά.. Ραντεβού στα γήπεδα».

“Αντίο” στα Χανιά είπε και η δίδυμη αδερφή της Σταυριανή Βιντσιλαίου, επίσης εκ των κορυφαίων της ομάδας, αναφέροντας τα εξής: «Τι να πεις για αυτή τη σεζόν;; Τα λόγια είναι περιττά…… Μια υπέροχη χρονιά που δυστυχώς τελείωσε πρόωρα. Τι να πεις για αυτά τα κορίτσια ;; Μοιραστήκαμε χαμόγελα, άγχη, σκέψεις, φωνές και αμέτρητα άλλα πράγματα….. Μέσα σε πολλές αναποδιές και αποχωρήσεις εμείς μείναμε ενωμένες σε όλα. Θα ήθελα λοιπόν να τις ευχαριστήσω όλες μια προς μια από τις μικρότερες (που πάντα σκούπισαν το παρκέ πριν την προπόνηση) μέχρι τις μεγαλύτερες που παραπονιόντουσαν για τα χρόνια που τους ώμους τους βαραίνουν θα έχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα ήθελα επίσης να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα και για την τεράστια ευκαιρία που μου έδωσε στον coach Σταύρο Νανάκο έναν απ’ τους πιο αυστηρούς κριτές αλλά και αυθεντικούς ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στάθη Τσιαντή για την βοήθεια που μου έδωσε μέσα στην χρονιά, τον Λευτέρη Θεοδωράκη που άντεξε την γκρίνια μου (κάθε φορά που είχαμε σπριντ) και τον Αρη Δαμανάκη που μας αναλάμβανε πάντα στην χειρότερη μας κατάσταση και μας βοηθούσε με τον καλύτερο τρόπο θυσιάζοντας πολλές φορές προσωπικό του χρόνο. Τον Στράτο Σολανάλη για τις καλύτερες φωτογραφίες. Ακομη θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση που πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο και ιδιαίτερα τον κύριο Μανώλη Μιχαηλάκη που ήταν σε όλα ο στυλοβάτης της ομάδας και χωρίς αυτόν τίποτα από όσα ζήσαμε δεν θα ήταν εφικτό. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα φέτος που πάντοτε προσπαθούσαν να μας κάνουν να νιώσουμε τα Χανιά σαν το σπίτι μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΟΑΧ και ελπίζω να τα ξαναπούμε.»

Μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με την επόμενη μέρα στον ΟΑΧ, από τον οποίο έχουν αποχωρήσει ήδη και τρεις από τις πρωταγωνίστριες της φετινής σεζόν, οι Αμερικανίδες Ντράμοντ, Μπιν και Μπουθ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook