Ο κορωνοϊός, το δημοτικό συμβούλιο, οι γιατροί και η κατακλείδα ότι “όλοι είμαστε προσωρινοί”!

Ήταν η πρώτη που φορά που πραγματοποιήθηκε δημοτικό συμβούλιο δια ζώσης μετά την επιβολή μέτρων λόγω κορωνοϊού. Για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις το συμβούλιο πραγματοποιήθηκε όχι στην αίθουσα του δημαρχείου, αλλά στο ΚΑΜ.

Ομως, η συνήθεια, η βιασύνη, η αμέλεια, έκανε πολλούς να ξεχνούν προσωρινά τα μέτρα και να μην προσέχουν. Αυτό όμως δεν συνέβη με τον γιατρό!

Ο δημοτικός σύμβουλος και γιατρός Τελεμένης Βαΐτσης, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου πήρε τον λόγο και “τα έψαλε”, με το γάντι βέβαια, στους δημοτικούς συμβούλους. “Μάλωσε” κάποιους συμβούλους που δεν φοράνε μάσκες ενώ σχολίασε ότι η αίθουσα δεν είναι κατάλληλη γιατί δεν αερίζεται ενώ μέχρι εκείνη την ώρα δεν απολυμαινόταν το μικρόφωνο με απολυμαντικά μαντηλάκια μετά από την τοποθέτηση κάθε συμβούλου. 

Μάλιστα, από το “μάλωμα” δεν γλίτωσε ούτε ο δήμαρχος ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε προσφέρει χωρίς να απολυμανθεί, ένα ποτήρι με νερό στον κ. Ρίζο όταν ο τελευταίος είχε ενόχληση στον λαιμό την ώρα που τοποθετείτο στο αναλόγιο.

Κανονικά πρέπει όλοι να φοράμε μάσκες, είπε ο κ. Τελεμένης, τονίζοντας ότι “Όλοι λένε έλα μωρέ δεν φτάνει ο ιός στα Χανιά. Αν μας έρθει τελειώσαμε”

Την κατακλείδα βέβαια έβαλε ο κ. Βλαζάκης που πήρε αμέσως μετά τον λόγο και σχολίασε ότι σωστά είναι όσα ακούστηκαν αλλά μην ξεχνάμε ότι… “όλοι προσωρινοί είμαστε σε αυτή τη ζωή”!!!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι και οι τρεις γιατροί που είναι δημοτικοί σύμβουλοι, Τελεμένης Βαΐτσης, Γιώργος Γεωργακάκης και Χαράλαμπος Κουρούσης φορούσαν μάσκα….

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook