Υπέρ της επικύρωσης της νέας δανειακής σύμβασης από 180 βουλευτές τάχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι «δεν εκχωρούμε εθνική κυριαρχία» και τόνισε ότι στη συνομιλία του με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο του είπε ότι «αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να περάσουν έτσι, και το νομοσχέδιο πρέπει να πάει σε μια ευρεία πλειοψηφία των 180 ψήφων στη Βουλή».

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη εάν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή με 180 ψήφους, τότε «σίγουρα μας βλέπω να πηγαίνουμε σε εκλογές, εφόσον ο κ. Σαμαράς πιστεύω πως δεν θα το ψηφίσει. Δεν θα κάνει το ίδιο λάθος που έκανε με τον εφαρμοστικό νόμο που ψήφισε τις περισσότερές του διατάξεις».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι ακόμη και αν επιχειρήσει ο πρωθυπουργός να περάσει το νομοσχέδιο με 151 ψήφους, τότε σίγουρα θα έχει πρόβλημα με τους βουλευτές του.

«Μέσα στα \’Νικολοβάρβαρα\’ βλέπω εξελίξεις. Ο Γ. Παπανδρέου δεν θα είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας τα Χριστούγεννα» υποστήριξε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να δεχθεί Ευρωπαίους επιτρόπους, αφού ο λαός ψήφισε μια ελληνική κυβέρνηση και όχι αγνώστους, Ευρωπαίους επιτρόπους.

Υποστήριξε τέλος ότι οι διάφορες Black Rock μοιράζουν μεταξύ τους τη λεία, όπως με το παράδειγμα του σχεδίου \’Εύρηκα\’ και τάχθηκε κατά του λεγόμενου «κουρέματος», λέγοντας πως εάν γίνει το κούρεμα «θα χάσουμε τον τραπεζικό μας τομέα, θα καταντήσουμε μια ανάπηρη χώρα».

(in.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook