Τροχαίο ατύχημα την Τρίτη τα ξημερώματα στα Χανιά.

Τροχαίο ατύχημα συνέβη την περασμένη Τρίτη (9/6) τα ξημερώματα στα Χανιά και συγκεκριμένα στην Παλιά Εθνική οδό Χανίων-Κισάμου στην περιοχή στο Καλαμάκι.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα δίκυκλο μηχανάκι (κεντρική φωτογραφία) που οδηγούσε γυναίκα εξετράπη της πορείας του με συνέπεια να πέσει στο έδαφος και η ίδια να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και το όχημα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Η ίδια η παθούσα, μιλώντας στο Flashnews.gr τόνισε ότι “πίσω της βρέθηκε ένα αυτοκίνητο το οποίο και την χτύπησε, ωστόσο επειδή η ίδια είχε χάσει σχεδόν τις αισθήσεις της δεν μπόρεσε να πάρει τα στοιχεία του ΙΧ”.

Για το αν το ΙΧ χτύπησε το δίκυκλο είναι ένα ζήτημα που διερευνά η αστυνομία, ωστόσο ο οδηγός αναζητείται γιατί, ούτως ή άλλως, δεν παρείχε βοηθεια στην γυναίκα που σύρθηκε τραυματισμένη στο έδαφος, εγκαταλείποντας την, τη στιγμή μάλιστα, που λόγω της ώρας, δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος ώστε να τη βοηθήσει.

Ευτυχώς για την 32χρονη, ένα απορριμματοφόρο του Δήμου Χανίων που πέρασε από το σημείο σταμάτησε να βοηθήσει την τραυματία, καλώντας το ΕΚΑΒ το οποίο και έφτασε λίγη ώρα αργότερα για να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα, με σημαντικά ορθοπεδικά τραύματα.

Πιθανότατα μέσα στη βδομάδα η γυναίκα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ όπως όπως προείπαμε η αστυνομία διερευνά τα ακριβή αίτια του συμβάντος και αναζητά τον ασυνείδητο οδηγό που βρέθηκε στο σημείο.

Βίντεο από τη ζημιά που έχει υποστεί το δίκυκλο:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook