Στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων ο Σύνδεσμος Μηχανικών Ηλεκτρολόγων Επισκευαστών Φρένων Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων με τον Διοικητή της Τροχαίας και εκπροσώπους των ΚΤΕΟ και υπηρεσιών

Ο Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μηχανικών Ηλεκτρολόγων Επισκευαστών Φρένων Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Νομού Χανίων, κ. Εμμανουήλ Κοτσάκη, τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Ευάγγελο Μυριδάκη, τον Γραμματέα του, κ. Ιωάννη Ζερβουδάκη, και τα Μέλη του, κ. Αλεξάκη Αλέξανδρο και κ. Ευτύχιο Βαρουξάκη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Διοικητής Τροχαίας Χανίων, Αστυνόμο Α’ κ. Ιωάννης Βλαχάκης, οι Τεχνικοί Διευθυντές των τριών Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στα Χανιά, κ. Κων/νος Μαρακάκης, κ. Νίκος Λιγκουνάκης και κ. Ευτύχης Πετράκης, ο Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κ. Ιωσήφ Φραγκάκης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Χανίων, κ. Εμμανουήλ Βεγλιρής. 

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, όπως η συντήρηση οχημάτων και ο τεχνικός έλεγχός τους, η βελτίωση του οδικού δικτύου και η συμβολή των σχετικών εποπτευόμενων αρχών, όπως η Διεύθυνση Μεταφορών και η Διεύθυνση Τροχαίας. Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα ελέγχου για την περιβαλλοντική διαχείριση των αποβλήτων των συνεργείων.

Όπως τονίστηκε, καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της μείωσης τροχαίων ατυχημάτων έχει επίσης η συμβολή κάθε οδηγού-ιδιοκτήτη οχήματος, όσον αφορά στην οδική συμπεριφορά του, αλλά και το πόσο καλά συντηρεί το όχημά του.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook