Η απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος "έκοψε" τις ελπίδες των Χανίων για τη δεύτερη θέση και η μόνη ελπίδα για άνοδο στη Super League είναι η αναδιάρθρωση.

Η χανιώτικη ομάδα τόσους μήνες, ακόμη και στην καραντίνα με τη μέθοδο της τεχνολογίας, προετοιμαζόταν για την επανέναρξη ώστε να διεκδικήσει τη 2η θέση. Πλέον εναποθέτει τις ελπίδες της σε αναδιάρθρωση ώστε να πάρει την ιστορική άνοδο στη Super League.

Η ενημέρωση της ομάδας για την προπόνηση της Δευτέρας έχει ως εξής:

Η απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος έφερε αλλαγή στο πρόγραμμα της ομάδας μας και έτσι η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (22/06) περιείχε μόνο ποδοβόλεϊ. 

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει η αποχαιρετιστήρια συνάντηση για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Η ομάδα μας από την πρώτη στιγμή που υπήρξε άδεια για ατομικές (αρχικά) και ομαδικές (εν συνεχεία) προπονήσεις, αλλά ακόμη και στο διάστημα της καραντίνας με τη μέθοδο της τεχνολογίας, δούλεψε με την ίδια σοβαρότητα όπως έκανε από την αρχή της σεζόν με στόχο να είναι πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε εντός των τεσσάρων γραμμών να διεκδικήσει αυτό που αξίζει...

Ομως το πρόωρο φινάλε της σεζόν που αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Super League 2 δεν επιτρέπει στην ομάδα μας να πάρει ό,τι αξίζει. Αν και από την πρώτη στιγμή η "θέση" της ΠΑΕ Χανιά ήταν τα πάντα να κριθούν στο γήπεδο, ελπίζουμε έπειτα από αυτή την εξέλιξη να αποδοθεί δικαιοσύνη μέσω αναδιάρθρωσης.