Η ευχαριστήρια επιστολή του δήμου Καντάνου – Σελίνου

Ο δήμος Καντάνου και Σελίνου ευχαριστεί με επιστολή του τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων η οποία προχώρηση σε παράταση παραχώρησης χρήσης του χώρου παραθεριστικών κατοικιών του υποκαταστήματος της τράπεζας στην Παλαιόχωρα, για τη συνέχιση στέγασης που Περιφερειακού Ιατρείου Παλαιόχωρας

Αναλυτικά σε ευχαριστήρια επιστολή του προς τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, ο δήμος Καντάνου και Σελίνου αναφέρει:

“Κατόπιν ενεργειών του Αντιδημάρχου και Μέλους της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ. Καντάνου κ. Βακάκη Γεωργίου, ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Συν. Π.Ε., κ. Μιχάλη Μαρακάκη και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και Πρόεδρο της Εταιρείας Κρητικά Ακίνητα Α.Ε. κ. Γεώργιο Ανδρουλάκη για την αποδοχή του αιτήματος παράτασης παραχώρησης χρήσης του χώρου των παραθεριστικών κατοικιών του υποκαταστήματος της Τράπεζας στην Παλαιόχωρα για τη συνέχιση στέγασης που Περιφερειακού Ιατρείου Παλαιόχωρας.

Η ανιδιοτελής κοινωνική προσφορά της Διοίκησης της Τράπεζας Χανίων προς την τοπική μας κοινωνία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την έμπρακτη παρουσία του Ομίλου στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας.

Τέλος ευχαριστεί το Διευθυντή κ. Παπαδογιωργάκη Απόστολο και το προσωπικό του καταστήματος της Τράπεζας Χανίων στην Παλαιόχωρα για την μέχρι σήμερα και την επικείμενη συνεργασία τους.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook