Με το Σύλλογο Πολυτέκνων Ιεράπετρας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. 

Στη συνάντηση, που είχε στόχο την ενημέρωση του δημάρχου για τη δραστηριότητα του συλλόγου και για τις τρέχουσες ανάγκες του, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος, κ. Χριστόφορος Φεργαδάκης, η αντιπρόεδρος, κα. Ευαγγελία Κορνάρου μέλη του Συλλόγου και η αντιδήμαρχος κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η ελάφρυνση από τα δημοτικά τέλη των πολυτέκνων, ο χώρος στέγασης του συλλόγου, η ανάπλαση της πλατείας των πολυτέκνων καθώς και επιμέρους ζητήματα που τέθηκαν από το σύλλογο.

Όπως ανέφερε ο κ. Καλαντζάκης «Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε έγκαιρα στα ζητήματα του συλλόγου καθώς αφορούν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού του Δήμου Ιεράπετρας. Προχωράμε το ερχόμενο διάστημα στη διαμόρφωση της πλατείας των πολυτέκνων και στηρίζουμε την προσπάθειά που καταβάλλουν ώστε ο σύλλογος να συνεχίσει να στεγάζεται στο χώρο που διατηρεί μέχρι σήμερα. Επιπλέον εξαντλούμε κάθε δυνατότητα ώστε να προσφέρουμε περαιτέρω οικονομικές ελαφρύνσεις στα μέλη του συλλόγου καθώς στην περίοδο που διανύουμε λόγω κορωνοϊού οι δυσκολίες των πολυτέκνων είναι σίγουρα πολλαπλάσιες. Οφείλω να ευχαριστήσω το σύλλογο Πολυτέκνων για τη δράση, το διευρυμένο έργο του και τη συνεισφορά του στην κοινωνία της Ιεράπετρας 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook