Ο Μάνος Βεργανελάκης επιστρέφει στο Ακρωτήρι για να αναλάβει τον Πανακρωτηριακό σε μία δύσκολη μετάβαση της ομάδας - στη μετά Σβουράκη εποχή. 

Ο έμπειρος προπονητής έπειτα από μία πενταετία στον Απόλλωνα επιστρέφει στο Ακρωτήρι, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά έχοντας παίξει σε Θύελλα Στερνών, ΕΘΚ και Πανακρωτηριακό. Μάλιστα υπήρξε και προπονητής της ΕΘΚ κατά το παρελθόν. 

Η ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού έχει ως εξής:

«Νέος προπονητής ο Μανώλης ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗΣ

Το Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού Α.Ο. με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή Μανώλη Βεργανελάκη.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ομάδες του Ακρωτηρίου (Θύελλα Στερνών, Ένωση Θύελλα-Καμίνια και Πανακρωτηριακό) και σε αυτή τη δύσκολη μετάβαση του Πανακρωτηριακού, αποφάσισε να είναι κοντά μας στο κάλεσμα συσπείρωσης και να υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την φιλοσοφία της ομάδα μας, που θα στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές του Ακρωτηρίου και των Ακαδημιών μας.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A' και έχει διατελέσει προπονητής επί σειρά ετών στις ομάδες του Απόλλων Αγ. Ιωάννη (Α' και Β' ΕΠΣ Χανίων), την γυναικεία ομάδα του Α.Ο Χανιά (Α' Εθνική, Β' και Γ' κατηγορία), ΑΕΚ Χανίων και Ένωση Θύελλα-Καμίνια (Γ' ΕΠΣ Χανίων).

Μάνο σε καλωσορίζουμε στο Ακρωτήρι και είμαστε σίγουροι πως με τις γνώσεις και την εμπειρία σου θα βοηθήσεις την ομάδα μας να πετύχει τους νέους της στόχους!!!».