Οι μαθητές γνώριζαν - Ανάστατοι οι γονείς

Ακόμα και γάμο φέρεται να είχε τάξει ο καθηγητής της Ηλιούπολης για να καταφέρει να αποπλανήσει την 14χρονη μαθήτριά του. Το κορίτσι ξεδίπλωσε στους αστυνομικούς την ιστορία που έζησε τον τελευταίο χρόνο. 

Οι νέες αποκαλύψεις για την αποπλάνηση της 14χρονης συνταράσσουν. Τα μυστικά ραντεβού αλλά και τα λόγια που παρέσυραν την ανήλικη, φαίνεται ότι ήταν... κοινό μυστικό στα πηγαδάκια του σχολείου. 

Ο 44χρονος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε ένα οικογενειακό πρόβλημα της μαθήτριας. Άρχισε να την πολιορκεί και κατάφερε να την αποπλανήσει. Για να την πείσει μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, της έταξε ότι θα εγκαταλείψει την οικογένειά του και θα την παντρευτεί. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αποκαλύψει τη σχέση του, χωρίς ίχνος δισταγμού σε φίλο του.

Οι μαθητές γνώριζαν

Τα περιστατικά που μαρτυρούσαν ότι κάτι συμβαίνει ήταν καθημερινά. Κάποια στιγμή η μαθήτρια ζωγράφιζε καρδούλες σε αίθουσα του σχολείου. Όταν τη ρώτησαν οι φίλες της για ποιο ήταν, εκείνη τους αποκάλυψε τι συμβαίνει. 

Μάλιστα, συμμαθήτριες της 14χρονης είχαν αναφέρει στον διευθυντή του σχολείου αυτό που όλοι γνώριζαν και ο ίδιος αναζητούσε τρόπους να αποσπάσει τον καθηγητή σε άλλη θέση. 

Ανάστατοι οι γονείς των μαθητών

Οι κάτοικοι της περιοχής ειναι συγκλονισμένοι με την είδηση, ενώ πολλοί γονείς αρχίσαν να τηλεφωνούν στο δημαρχείο για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τον εν λόγω καθηγητή, ανησυχώντας και για τα δικά τους παιδιά. 

Πηγή: star.gr