Η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής παρουσία του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδος και Βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου συνεδρίασε την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020. 

Συζητήθηκαν οι τρέχουσες Πολιτικές εξελίξεις , διαπιστώνοντας ότι "«ο ένας χρόνος  διακυβέρνησης της Χώρας από την Ν.Δ.» αναδεικνύει τις υπαρκτές μας διαφορές . 

Χωρίς να αγνοούμε τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας , η περίοδος πριν κι μετά από την διάρκεια της,  χαρακτηρίζεται από ξεπερασμένες νοοτροπίες , παλαιοκομματισμό και αδιαφάνεια. 

Η οικονομία πέρασε από την αναιμική ανάπτυξη στην ύφεση. 

Η εργασία υποτιμήθηκε και απειλείται καθημερινά. Το κοινωνικό κράτος μοιάζει με αποπαίδι. Η πραγματική οικονομία , ο τουρισμός , οι μικρομεσαίοι , ο αγροδιατροφικός τομέας απειλούνται από την λογική «βλέποντας και κάνοντας». 

Οι ανισότητες μεγαλώνουν , οι ευάλωτοι και οι νέοι αποδυναμώνονται και βέβαια πίσω από το επικοινωνιακό σόου στήνεται το νέο πελατειακό κράτος της δεξιάς. 

Σε αυτή την νέα εποχή εμείς επιλέγουμε να βγούμε μπροστά , με στάση ευθύνης ,με προγραμματική , μαχητική τεκμηριωμένη αντιπολίτευση ,  για την νέα αλλαγή. 

Το Κίνημα Αλλαγής είναι παρόν,  απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές της Ν.Δ. και στις «αυταπάτες και λαϊκισμό»  του ΣΥΡΙΖΑ. "