Για την συνδρομή του Δήμου σε βελτιώσεις των υποδομών των πυροσβεστικών κλιμακίων 

Ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χανίων,Πύραρχος Γεώργιος Μαρκουλάκης σε αναγνώριση της σημαντικής προσφοράς του Δήμου Καντάνου Σελίνου σε υλικοτεχνικές βελτιώσεις των υποδομών που πραγματοποιήθηκαν στα Πυροσβεστικά Κλιμάκια της Καντάνου και του Καμπανού παρέδωσε τιμητική πλακέτα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καντάνου. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Νίκος Φιωτοδημητράκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Στέλιος Καλογρίδης.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του Δήμου Καντάνου Σελίνου ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Βακάκης, ο οποίος ήταν και ο πρωτεργάτης των διαδικασιών που απαιτήθηκαν για την υλοποίηση των εργασιών, σε συνεννόηση με των Προϊστάμενο του Πυρ/κου Κλιμακίου Πυρονόμο Περάκη Ιωάννη και του Διοικητή Π.Υ. Κισάμου Πυραγό Γιώργο Νικολουδάκη.

Ο κ. Βακάκης κατά την παραλαβή ευχαρίστησε το Πυροσβεστικό Σώμα και δήλωσε ότι αποτελεί ύψιστο καθήκον του Δήμου Καντάνου Σελίνου αλλά και του ιδίου προσωπικά ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος, η προστασία των πολιτών και του φυσικού πλούτου της περιοχής. Για το λόγο αυτό κρίνεται αναγκαία η συνεχής ενίσχυση των Πυροσβεστικών κλιμακίων, από πλευράς του Δήμου, σε εξοπλισμό και μέσα.

Με την ευκαιρία, ο κ. Βακάκης  ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη Σταύρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Καλογερή Νικόλαο καθώς και τον πρώην Διοικητή Π.Υ. Κρήτης κ. Μαραγκάκη Ιωάννη για την άψογη συνεργασία. Ανακοίνωσε την προμήθεια σε σύντομο χρονικό διάστημα από πλευράς του Δήμου δύο ακόμα πυροσβεστικών οχημάτων χωρητικότητας 500 lt νερού το καθένα, για τις ανάγκες της Δασοπυρόσβεσης. 

Ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Χανίων κ. Μαρκουλάκης, με την σειρά του, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Καντάνου Σελίνου, στο πρόσωπο του κ. Βακάκη, για την καλή συνεργασία αλλά και για την πολύ σημαντική προσφορά στα Πυροσβεστικά Κλιμάκια της περιοχής. Η κίνηση αυτή, αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του Δήμου στο Πυροσβεστικό Σώμα και μας οπλίζει με δύναμη προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της Προστασίας του Πολίτη.