Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος έγινε ξενάγηση στους χώρους του νοσοκομείου 

Πρόγραμμα για έλεγχο ετοιμότητας, εκπαίδευσης και ασκήσεων σχετικά με τη διαχείριση ύποπτου ή επιβεβαιωμένου περιστατικού SARS-CoV-2, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του νοσοκομείου ”Κωστής Νικηφοράκης”.

Το πρόγραμμα απευθυνόταν στο υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου, στα στελέχη των κέντρων υγείας, στο προσωπικό των ΤΟΜΥ, το λιμενικό και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Όπως τόνισε ο διοικητής του γενικού νοσοκομείου Χανίων, κ. Μπέας, πρόκειται για ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ, ένα πρόγραμμα επιχειρησιακής δράσης που που αναπτύσσεται πανελλαδικά, από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου, τα στελέχη του ΕΚΑΒ και τον διευθυντή γιατρών του ΕΣΥ, τον κ. Γιαννακουδάκη.

“Σήμερα έγινε μία εκτενής εκπαίδευση από τα στελέχη του ΕΚΑΒ, αλλά και επίδειξη πρακτικής εφαρμογής στα μέσα ατομικής προστασίας. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση πάνω σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για επιβεβαιωμένα ή ύποπτα περιστατικά covid-19 και στη συνέχεια έγινε μία ξενάγηση στο νοσοκομείο, για να παρουσιαστούν τα υψηλά επίπεδα πρωτοκόλλου ασφαλείας, που ακολουθούμε στο νοσοκομείο Χανίων”, ανέφερε ο κ. Μπέας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook