Η Super League ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και ώρα 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. με κεντρικό θέμα την αναδιάρθρωση.

Συγκεκριμένα θα ζητηθούν ο αριθμός των ομάδων και ποια μορφή θα έχει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν. Με αγωνία περιμένουν τις εξελίξεις τα Χανιά για να δουν αν θα αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία ή θα παραμείνουν στη δεύτερη. 

Η ανακοίνωση της SL έχει ως εξής:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 27/07/2020 στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1 / Επικύρωση βαθμολογίας Πρωταθλημάτων Super League 1, (Ανδρών – Κ19 – Κ17 – Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2019-20.
2 / Αναδιάρθρωση πρωταθλήματος - τροποποίηση προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1, 2019-20 - αριθμός ομάδων και μορφή πρωταθλήματος Super League 1, 2020-21.
3 / Σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας με την INTERWETTEN.
4 / Επιλογή αναδόχου για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών, περιόδων 2020-21 και 2021-22.
5 / Επιλογή αναδόχου για τη συλλογή & ανάλυση δεδομένων για προπονητικούς σκοπούς.
6 / Διάφορα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΜΕ:

1/ Η αίθουσα εργασίας ΜΜΕ εντός των γραφείων δε θα λειτουργήσει, προς αποφυγή συνωστισμού στο χώρο, λόγω των συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.
2/ Οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι παρακαλούνται να βρίσκονται στον προαύλιο χώρο, τηρώντας τις προβλεπόμενες από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα αποστάσεις μεταξύ τους, αλλά και κατά τη διαδικασία συνεντεύξεων, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook