Υπάρχει τρόπος να το διορθώσετε και μάλιστα πανεύκολος

Πόσες φορές σας έχει πέσει από τα χέρια η πούδρα, το blush και η αγαπημένη σας σκιά; Πολλές, είμαστε σίγουρες. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Όταν μάλιστα πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα μας και ακριβά προϊόντα, δεν θα σας το κρύψουμε, έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να δακρύζει. Επίσης για κάποιον ανεξήγητο λόγο συμβαίνει πάντα την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Μη σκάτε, σας παρακαλούμε. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσετε και μάλιστα πανεύκολος. Θα χρειαστείτε μόνο ελάχιστες σταγόνες αλκοόλης και ένα μικρό ξύλινο εργαλείο όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί. 

Τι πρέπει να κάνετε: Αρχικά μαζεύετε πολύ προσεχτικά τα κομμάτια και τα βάζετε και πάλι στη συσκευασία. Τα σπάτε εντελώς αν δεν έχει ήδη γίνει κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια ρίχνετε από πάνω 2-3 σταγόνες αλκοόλης που μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο, αν κι εμείς θα σας προτείναμε να έχετε πάντα στο μπάνιο σας, και στη συνέχεια κάνετε λεία την επιφάνεια.

Βάζετε ένα χαρτομάντιλο για να απορροφηθούν τα υπολείμματα της αλκοόλης και η πούδρα-σκιά-blush είναι έτοιμα να τα χρησιμοποιήσετε και πάλι.

faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook