Οι Τάφοι των Βενιζέλων πλημμύρισαν από όμορφες εικόνες στην παρουσίαση της δράσης για την διαφημιστική καμπάνια των Χανίων 

Αρκετός κόσμος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στους Τάφους των Βενιζέλων, για να παρακολουθήσει τη δράση στο πλαίσιο του  “Chania Always Pure”.

Στρατηγικός στόχος της δράσης είναι η επικοινωνία σε 3.000.000 Ευρωπαίους και 300.000 Έλληνες ενεργούς ταξιδιώτες, προκειμένου να δουν ότι η τουριστική αγορά των Χανίων είναι υπέροχη, ανοιχτή και ασφαλής. 

Στη εκδήλωση παρεβρέθηκαν πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, τουριστικοί και κοινωνικοί φορείς της περιφερειακής ενότητας των Χανίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καλλιτέχνιδα Μελίνα Ασλανίδου η οποία και παρουσίαζε την εκδήλωση, μαζί με την βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη,  τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού Γιάννη Γιαννακάκη, τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Χανίων Αντώνη Ροκάκη καθώς και τον πρόεδρο στην Αναπτυξιακής Χανίων, Αντώνη Παπαδεράκη ενεργοποίησαν τη διαφημιστική εκστρατεία των Χανίων.

Ντόρα Μπακογιάννη: Στόχος μας είναι φέτος να σώσουμε ό,τι σώζεται

“Μία εκδήλωση που σαν στόχο έχει να προωθήσει τον τουρισμό, στα Χανιά. Ο στόχος μας είναι έστω και την τελευταία στιγμή, να μπορέσουμε να φέρουμε τον μεγαλύτερο αριθμό τουριστών, εδώ που μέχρι σήμερα στα Χανιά δεν έχουμε κανένα κρούσμα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί τα Χανιά είναι καθαρά, με εξαιρετικές υποδομές, στο δικό μας αεροδρόμιο μπορούμε να ελέγχουμε τα δείγματα και να ξέρουμε πάρα πολύ γρήγορα αν υπάρχει πρόβλημα και του Υπουργείο ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας αυτό ταχύτατα. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι ο κορωνοιός είναι εδώ, ότι πρέπει να κρατάμε αποστάσεις, στους γάμους και στις βαφτίσεις δεν πρέπει να υπάρχει τεράστιος αριθμός ατόμων. Διότι μία τέτοια εκδήλωση μπορεί να μας τινάξει στην κυριολεξία στον αέρα, όπως έγινε και στη Θεσσαλονίκη. Στόχος μας φέτος είναι να σώσουμε ό,τι σώζεται, ελπίζουμε του χρόνου η χρονιά να είναι αυτή που περιμέναμε για φέτος”. 

 

Αντώνης Ροκάκης: Ο προορισμός των Χανίων είναι πιο όμορφος από ποτέ

Αντώνης Ροκάκης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Χανίων: «Η Κρήτη και ιδιαίτερα τα Χανιά αποτελούν μέχρι σήμερα έναν από τους πλέον «καθαρούς» υγειονομικά προορισμούς του πλανήτη. Μια στρατηγική ευκαιρία που δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια να μείνει ανεκμετάλευτη από την επιχειρηματική μας κοινότητα απέναντι στο διεθνή και σκληρό ανταγωνισμό που διαρκώς εντείνεται και αποκτά χαρακτηριστικά οικονομικής επιβίωσης. Ενωμένοι και δουλεύοντας σκληρά θα επανακάμψουμε».

Όπως τονίσθηκε, για την παρουσίαση επελέγη συμβολικά η ιστορική τοποθεσία των Τάφων των Βενιζέλων (Προφήτης Ηλίας) με πανορομικό φόντο της εκδήλωσης το ηλιοβασίλεμα της όμορφης πόλης των Χανίων. Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων επέλεξε το επιβλητικό αυτό σημείο της πόλης κυρίως επειδή ο Ελευθέριος Βενιζέλος έθεσε τα θεμέλια της εξέλιξης του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος, καθώς υπήρξε ο ιδρυτής του πρώτου Δημόσιου Φορέα Προώθησης του Ελληνικού Τουρισμού, του πρόδρομου δηλαδή του σημερινού Ε.Ο.Τ.

Η στοχευμένη διαφημιστική εκστρατεία του Επιμελητηρίου Χανίων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχει ως στρατηγικό στόχο την επικοινωνία σε 3.000.000 Ευρωπαίους και 300.000 Έλληνες ενεργούς ταξιδιώτες ότι η τουριστική αγορά των Χανίων είναι -όπως πάντοτε- υπέροχη, ανοιχτή και ασφαλής.

Αιχμή του δόρατος της διαφημιστικής εκστρατείας του Επιμελητηρίου Χανίων, “CHANIA: Always Pure” η παρουσίαση ενός διαδικτυακού βίντεο, το οποίο με τις πιο πρόσφατες εικόνες, μετά την επανεκκίνηση της τουριστικής αγοράς, διαβεβαιώνει αποτελεσματικά τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες ότι ο προορισμός των Χανίων είναι πιο όμορφος από ποτέ, αναδεικνύοντας και υπενθυμίζοντας τις μοναδικές παραλίες, τις ορεινές διαδρομές, το θρησκευτικό και πολιτιστικό πλούτο, συνδυαστικά με την πλούσια γαστρονομική παράδοση των Χανίων και τις υψηλού επίπεδου υποδομές φιλοξενίας και εστίασης.

Τι δήλωσε η Μελίνα Ασλανίδου

Έκπληξη της βραδιάς η παρουσιάστρια της διαφημιστικής εκστρατείας και τραγουδίστρια, Μελίνα Ασλανίδου, η οποία σημείωσε «Επιτρέψτε μου να σας εξομολογηθώ ότι σήμερα, είναι μια ξεχωριστή ημέρα για ‘μένα γιατί έχω την ευκαιρία να προσφέρω κι εγώ στα Χανιά που αγαπώ και μετέτρεψα σε δεύτερο σπίτι μου πριν λίγα χρόνια. Τα Χανιά που έχουν αστείρευτη δύναμη να εμπνεύσουν και να γίνουν φιλόξενος προορισμός για κάθε ελεύθερο άνθρωπο της Τέχνης και του Πνεύματος. Σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές που περνάει η ανθρωπότητα και ο τόπος μας, έλαβα την τιμητική πρόσκληση από το Επιμελητήριο Χανίων να ενώσω μαζί σας, ως εθελόντρια, και τη δική μου φωνή για να στείλουμε ενωμένοι οι άνθρωποι της Φιλοξενίας και του Πολιτισμού ένα καθαρό και δυνατό μήνυμα – πρόσκληση προς κάθε υποψήφιο ταξιδιώτη, κάθε προβληματισμένο από την πανδημία επισκέπτη, στην Ευρώπη και στην υπόλοιπη Ελλάδα: CΗΑΝΙΑ, Always Pure».

Τα διαφημιστικά υλικά της εκστρατείας βρίσκονται διαθέσιμα στους παρακάτω διαδικτυακούς σύνδεσμους:

YouTube (videos) και

Facebook page https://www.facebook.com/chaniaalwayspure
Instagram page https://www.instagram.com/chaniaalwayspure/

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook