Από τις 13 έως τις 23 Αυγούστου στο πάρκο λιμανιού στην Παράλια Γεωργιούπολης

Ο 2ος Αγροτικός Αύγουστος Αποκoρώνου είναι γεγονός. Έντεκα (11) ημέρες γευσιγνωσίας και πολιτισμού θα στολίσουν το πάρκο της Γεωργιούπολης στην παραλία γηπέδου μπροστά στη θάλασσα.

Για 2η χρόνια ο Δήμος Αποκορώνου ξεκινά μια προσπάθεια ανάδειξης των κρητικών προϊόντων και του πολιτισμού μας διοργανώνοντας στην Γεωργιούπολη τον 2ο Αγροτικό Αύγουστο Αποκόρωνα.

Από τις 13 έως και τις 23 Αύγουστου, 11 ημέρες γεμάτες από κρητικά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης κ.α, στο πάρκο της Γεωργιούπολης στην παραλία, έχουν σκοπό να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας σε χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής και όχι μόνο.

Για αυτό ο δήμος Αποκορώνου καλεί όλους τους παραγωγούς προϊόντων, ειδών λαϊκής τέχνης και χειροτεχνίας ή οποιονδήποτε θα ήθελε να προβληθεί ή να συμβάλει στη δεύτερη αυτή προσπάθεια, να συμμετάσχει στον Αγροτικό Αύγουστο Αποκόρωνα .

Στη διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος επαγγελματίες παραγωγοί του πρωτογενούς τομέα με παραδοσιακά προϊόντα, χειροτέχνες, επαγγελματίες τον χώρο της τουριστικής προβολής, των τουριστικών υπηρεσιών και παροχών, βιοτέχνες, συνεταιρισμοί, πολιτιστικοί σύλλογοι, δήμοι κ.α , οι οποίοι εκθέτουν τα προϊόντα τους παρουσιάζοντας τις γεύσεις, την παράδοση και τη μοναδικότητα των κρητικών προϊόντων και των υπηρεσιών.

Γιατί να συμμετάσχετε στον 2ο Αγροτικό Αύγουστο Αποκόρωνα

  • Μεγάλο πλήθος επισκεπτών στο κεντρικότερο σημείο της Γεωργιούπολης
  • Επί τόπου πωλήσεις σε όλους τους επισκέπτες Έλληνες και ξένους
  • Προβολή και διαφήμιση σε επισκέπτες  από πολλά μέρη του κόσμου
  • Προώθηση νέων προϊόντων στην αγορά   

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση και προσβλέπουμε σε μια αμοιβαία εποικοδομητική και αποδοτική συνεργασία.

Το Flashnews.gr είναι χορηγός επικοινωνίας

Πληροφορίες Δήμος Αποκορώνου
Γραφείο Δημάρχου 2825340335
Δηλώσεις συμμετοχής
Creta Οργανωτική
Αθητάκης Ιωάννης  τηλ  6942615250
Email : [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook