Τι αναφέρει στο Flashnews.gr ιδιοκτήτης της εταιρείας κέιτερινγκ που δέχτηκε τηλεφώνημα για να αναλάβει γάμο με 1.500 καλεσμένους

Στήνουν γάμο στην Κρήτη 1500 ατόμων στην ενδοχώρα ζητώντας υπηρεσίες catering από επαγγελματίες οι οποίοι φαίνεται να αρνούνται να αναλάβουν το έργο όπως αποκάλυψε η εκπομπή ΠΥΞΙΔΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Κρήτη.  Την ίδια όμως ώρα φαίνεται ότι ξενοδοχεία είναι έτοιμα να αναλάβουν να παρέχουν την υπηρεσία χωρίς ενδοιασμό λέγοντας ότι “δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα” στο βωμό του χρήματος. Aύριο ενημερώνεται ο εισαγγελέας.

Μιλώντας στο Flashnews.gr ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κέιτερινγκ Θόδωρος Καλαθάκης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ και μάλιστα τόνισε πως ο ίδιος ήταν που δέχτηκε το τηλεφώνημα από την ενδοχώρα του Ηρακλείου προκειμένου να αναλάβει γάμο με 1.500 καλεσμένους.

“Πριν από λίγες ημέρες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μια κυρία η οποία μου ζήτησε υπηρεσίες σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου για γάμο παρουσίας 1.500 ατόμων. Όπως αντιλαμβάνεστε της αρνήθηκα γιατί είναι επικίνδυνο και την προέτρεψα και την ίδια να κάνει το ίδιο ωστόσο εκείνη μου απάντησε πως “εμάς δεν μας πιάνει κορονοϊός” και πως “δεν γίνεται να αναβάλω τον γάμο του παιδιού μου 10 ημέρες πριν” και έκλεισε το τηλέφωνο εμφανώς εκνευρισμένη αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πάει σε άλλους συναδέλφους μου”.

Στην συνέχεια ο κ. Καλαθάκης τόνισε πως “πληροφορίες στον κύκλο μου λένε πως απευθύνονται διάφοροι σε συναδέλφους μου και τους ζητούν να προχωρήσουν στην οργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων όπου καταλαβαίνετε πως αυτό αποτελεί εθνικό κίνδυνο λόγω της πανδημίας”.

Όσο για το αν συνάδελφοι του θα αποδεχτούν αυτές τις προτάσεις, τονίζει στο Flashnews.gr ότι “δεν μπορώ να το πω με σιγουριά και δεν μπορώ να πάρω το βάρος των αποφάσεων κάποιων άλλων ανθρώπων. Όμως, ταπεινή μου άποψη είναι πως δεν θα δεχτούν”.

Τέλος ο Θόδωρος Καλαθάκης χτυπάει σήμα κινδύνου για τον κλάδο λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί και υπογραμμίζει ότι “έχουμε διαλύσει, έχουμε χάσει το 99,9% του έργου μας. Στην ουσία δεν είμαστε ανοικτά αλλά κλειστά γιατί καταλαβαίνετε πως στην Κρήτη δεν μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις έως 100 άτομα. Το πρόβλημα είναι τεράστιο και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις συνέπειες”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook