Ο Περέζ Χίλτον αποκάλυψε πως η Τζένιφερ Άνιστον τού μίλησε για τα συναισθήματα που τρέφει για την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ. Επίσης, τόνισε ότι η 42χρονη ηθοποιός είναι σε μία σχέση και είναι ευτυχισμένη.

 Όπως είπε ο Χίλτον σε συνάντηση που είχε με την  Άνιστον πριν από μερικούς μήνες, εκείνη του είπε για την Αντζελίνα: « Κοίταξε, έχει περάσει πολύς καιρός και έχουμε προχωρήσει όλοι, είμαστε ενήλικες». Όπως είπε ο blogger, πιστεύει πως πράγματι η Τζένιφερ έχει αφήσει αυτή την κατάσταση πίσω της. «Ακόμη μιλάω στον Μπραντ και όλα είναι καλά», φέρεται να του είπε για τον πρώην σύζυγό της. «Μου είπε πως βγαίνει συχνά ραντεβού, αλλά προσπαθεί να μη βγαίνει αυτό στη δημοσιότητα», πρόσθεσε ο Περέζ για τη συναισθηματική ζωή της Άνιστον.

 Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «People», η Τζένιφερ Άνιστον τόνισε πως η μεγαλύτερη παρεξήγηση ως προς το πρόσωπό της είναι πως είναι δυστυχισμένη. «Στ’ αλήθεια είμαι πολύ ευτυχισμένη», είπε.

Επιπλέον, διέψευσε τις φήμες ότι υιοθετεί παιδί: «Πιστεύω ότι ο κόσμος θέλει να με δει μαμά και παντρεμένη και ξυπόλυτη και εγκυμονούσα στην κουζίνα. Και θέλω να πω σε όλους: \”Χαλαρώστε. Θα συμβεί και αυτό\”».

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook