Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στην ίδια διασταύρωση στην οποία έχασε την ζωή του ο υποσμηναγός της 115 ΠΜ Μανώλης Γαρεφαλάκης

Στην ίδια διασταύρωση που στάθηκε μοιραία για τον 33χρονο υποσμηναγό Μανώλη Γαρεφαλάκη, πριν από δύο μήνες, σήμερα περίπου στις 18:30 συνέβη ένα τρομερό τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα δύο αυτοκίνητα κινούντο στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Χανιά, όταν υπο συνθήκες που ερευνώνται από το τμήμα τροχαίας, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα και τα δύο να βρεθούν στο πεζοδρόμιο επιχείρησης.

Το ένα προσέκρουσε πάνω σε μεγάλο κομμένο κορμό δέντρου και το άλλο σε ξύλινο στύλο με αποτέλεσμα να υποστούν μεγάλες υλικές ζημιές, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε εξοπλισμό της επιχείρησης.

Το ευτύχημα είναι πως ουδείς από τους επιβαίνοντες έπαθε το παραμικρό – περα του σοκ – ενώ στο σημείο μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά δεν χρειάστηκε να παρέμβει.

Με το ξωκκλήσι – μνημείο για τον αδικοχαμένο υποσμηναγό  να δεσπόζει πλέον στην μια γωνία της διασταύρωσης, το σίγουρο είναι πως κάτι πρέπει να γίνει σε αυτόν τον κεντρικό δρόμο εισόδου στην π0όλη των Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook