Μόνο με πέντε υλικά

Υλικά

  • 1 ασπράδι αβγού, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη καρύδας
  • 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα αμυγδάλου
  • 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι αμυγδάλου
  • 1 κ. σ. αμύγδαλα σε φλέικς

Εκτέλεση

  • Προθερμάνετε τον φούρνο στους 150 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
  • Τοποθετήστε σε ένα μπολ το ασπράδι αβγού, την ζάχαρη και το εκχύλισμα αμυγδάλου και ανακατέψτε.
  • Προσθέστε το αλεύρι αμυγδάλου στο μείγμα και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί.
  • Πλάστε τα μπισκότα, τοποθετήστε τα στο ταψί και πασπαλίστε με τα φλέικς αμυγδάλου.
  • Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένια απόχρωση.
  • Αφήστε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook