Φονική ενέδρα δέχτηκε σήμερα το πρωί απεργός οδηγός τουριστικού λεωφορείου με αποτέλεσμα να δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι και τα δάχτυλα του χεριού του με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα σε δύο από αυτά. 

Με τους οδηγούς των τουριστικών λεωφορείων να βρίσκονται σε απεργία από την έναρξη της τουριστικής περιόδου, έχουν χωριστεί, από ότι φαίνεται, σε δύο στρατόπεδα, αυτά των απεργών και των απεργοσπαστών. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης οδηγός λεωφορείου που είναι και μέλος του Σωματείου “Ερμής” ηλικίας 50 χρονών δέχτηκε φονική απόπειρα έξω από γνωστό πολυκατάστημα στην περιοχή της Αλικαρνασσού από απεργοσπάστη που τον χτύπησε με λοστό στο κεφάλι και τα δάχτυλα των χεριών του. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δράστης της επίθεσης είχε στήσει ενέδρα στον 50χρονο ρίχνοντας τον από το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε χτυπώντας τον στο κεφάλι. Το θύμα αντέδρασε παίρνοντας το φονικό όπλο ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε και καταζητείται.

Στην συνέχεια το θύμα, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς και ο προέδρος του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων, Σταύρος Σεραφειμίδης μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου υποβάλλοντας μηνύσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook