Τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας και ο σωστός σχηματισμός τους μας χαρίζει την τέλεια εικόνα.

Μπορείτε κα εσείς να σχηματίζετε τα φρύδια σας όπως οι επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς ακολουθώντας μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Είτε λοιπόν τα φρύδια σας είναι φυσικά ατημέλητα ​​είτε έχουν αφαιρεθεί υπερβολικά με το τσιμπιδάκι, τώρα μπορείτε να πετύχετε καλοσχηματισμένα φρύδια.

Αποτρίχωση με τσιμπιδάκι

Για να αποκτήσετε την ικανότητα να διαμορφώνετε τα φρύδια σας με ένα τσιμπιδάκι, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια διαδικασία. Πρώτα, πρέπει να βρείτε το ιδανικό σχήμα και να σχηματίσετε ένα σαφές περίγραμμα. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τις τρίχες που βρίσκονται έξω από το επιθυμητό σχήμα. Προσοχή όμως να μην αφαιρέσετε υπερβολικό αριθμό τριχών.

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί, αποτελεί μια αγαπημένη τεχνική εδώ και πολλά χρόνια. Η μέθοδος αυτή που αφαιρεί πολλές τρίχες μαζί, μπορεί να σας δώσει ένα καθαρό, τακτοποιημένο σχήμα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Είναι ιδανική για φυσικά παχιά φρύδια και, χρησιμεύει ώστε να αφαιρεθούν πολυάριθμες ακατάστατες τριχούλες. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε κερί, σε μια τόσο μικρή περιοχή όπως τα φρύδια σας, μπορεί να είναι εύκολο να κάνετε λάθη. Στην περίπτωση λοιπόν αυτή, μπορείτε να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες για να είστε σίγουροι ότι τα φρύδια σας θα είναι στα σωστά χέρια.

Αποτρίχωση με κλωστή

Αν και πολλές γυναίκες συχνά αισθάνονται φόβο στη σκέψη και μόνο της αποτρίχωσης με κλωστή, είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες από τα φρύδια και τις άλλες ευαίσθητες περιοχές. Η αποτρίχωση με κλωστή χρησιμοποιεί μικρά, στριμμένα νήματα από βαμβάκι, για να πιάσει και να τραβήξει μαλακά τις τρίχες σε μια ευθεία γραμμή. Είναι ακριβέστερη μέθοδος από την αποτρίχωση και συνήθως λιγότερο επώδυνη. Είναι επίσης ταχύτερη και κοστίζει λιγότερο. Ωστόσο, όταν τη χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει καλά την όλη διαδικασία, καθώς η σωστή κίνηση των χεριών σας είναι αυτή που θα σας δώσει το σωστό αποτέλεσμα.

Βαφή φρυδιών

Σε αντίθεση με την αποτρίχωση με κερί, κλωστή ή τσιμπιδάκι, η βαφή φρυδιών είναι μια υπηρεσία σχηματισμού όπου δεν αφαιρείται οποιαδήποτε τρίχα, αλλά χρησιμοποιείται μια ημι-μόνιμη φυτική βαφή για να ενισχύσει το χρώμα, το σχήμα και πάχος τους. Τα οφέλη είναι άμεσα, αφού κάνει τα φρύδια να φαίνονται πιο περιποιημένα και προσθέτει σε αυτά περισσότερη δομή. Με τον τρόπο αυτό κερδίζετε χρόνο, γιατί δε χρειάζεται να γεμίζετε τα φρύδια σας καθημερινά χρησιμοποιώντας προϊόντα σκίασης.

Χέννα

Η χρήση της χέννας στην τέχνη του σώματος έχει μια μακραίωνη ιστορία. Η χέννα, αποτελεί μια φυσική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις διάφορες βαφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Η Henna χρωματίζει τόσο το δέρμα όσο και τις τρίχες των φρυδιών. Όταν εφαρμόζεται σωστά, η χέννα δημιουργεί μια σκίαση που μπορεί να διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα και δίνει την ψευδαίσθηση πιο πυκνών φρυδιών.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα σκίασης φρυδιών για να προσθέσετε φυσικό όγκο

Στις περιπτώσεις που θέλετε να αναδείξετε τον φυσικό όγκο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις διάφορες σκιές και μολύβια, που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο και είναι ειδικά προϊόντα για τα φρύδια. Επιλέξτε την σκιά σε μια απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα των φρυδιών σας και, γεμίστε τα απαλά με το κατάλληλο βουρτσάκι. Κάνετε μικρές και ελαφρές κινήσεις ανάμεσα στις τρίχες των φρυδιών και, εφαρμόστε λίγο μεγαλύτερη πίεση στο κάτω μέρος τους.

Τα μολύβια φρυδιών πιθανό να προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια στο σχηματισμό, αλλά καλό είναι να αποφύγετε τα πολύ λιπαρά, σκληρά ή ματ, ώστε να έχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα!

Jenny.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook