Την παράταση έως τις 25 Σεπτεμβρίου, για την υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα οικογενειακής ενίσχυσης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας, για την περίοδο 2020-21, αποφάσισε για συγκεκριμένες κατηγορίες, η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης- Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εργαζόμενοι-εργαζόμενες, μισθωτές-μισθωτοί και αυτοαπασχολούμενοι/ες, που «είχαν δικαίωμα υποβολής στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», περιόδου 2020-2021, με την προϋπόθεση ότι δεν έλαβαν voucher, και των οποίων το οικογενειακό εισόδημα είναι μικρότερο του ορίου που θέτει το Πρόγραμμα και η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ».

Για τη δυνατότητα να ενταχθούν στους βρεφονηπιακούς χιλιάδες ακόμα παιδιά αλλά και για τις συνθήκες στους σταθμούς εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, μίλησε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί είναι βασικό εργαλείο ανάπτυξης για το παιδί ενώ αποτελούν βοήθεια για τις οικογένειες και τις μητέρες, τόνισε η Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας στο πρωί της Κυριακής στο Mega.

«Ξεκινήσαμε ένα παράλληλο πρόγραμμα, το οποίο δίνει κουπόνια σε 20% περισσότερους δικαιούχους- σε πάνω από 15.000 μητέρες, οι οποίες μπορεί να έχουν υψηλότερα εισοδηματικά όρια κατά 3.000».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook