Μια 25χρονη influencer μασκαρευόταν σε... Catwoman και έκανε διαρρήξεις κι άλλα πολλά

Μπορεί να είχε χιλιάδες followers στο Instagram και να εμφανιζόταν ως influencer, η 25χρονη Monique Marina Agostino ζούσε ωστόσο διπλή ζωή.

Παλιά γνώριμος στις αρχές του Σίδνεϊ, είχε καταδικαστεί με φυλάκιση 2 ετών το 2018 για σωρεία μικροεγκλημάτων.

Και τώρα είναι έτοιμη να επιστρέψει στη φυλακή, καθώς η στολή της Catwoman με την οποία πόζαρε το πρωί στο Instagram χρησιμοποιούνταν το βράδυ για διαρρήξεις και ληστείες.


Η νεαρή Αυστραλή βγήκε φέτος από τη φυλακή, τον Σεπτέμβριο ωστόσο την ξανάπιασαν γιατί είχε παραβιάσει τους όρους της αναστολής της.

Πριν αρχίσει η μεγάλη πτώση της από αστέρι του Instagram σε μικροκακοποιό, η Agostino κατάφερε να γίνει ηλεκτρονική διασημότητα στη χώρα της, φορώντας καυτά μπικίνι στην παραλία.

Ήταν βέβαια πάντα και αυτή η κολλητή στολή της Catwoman που έφερνε μαζικά τους followers στον λογαριασμό της.

Το 2018 όμως πήρε μέρος σε μια σειρά από διαρρήξεις στο Σίδνεϊ, λειτουργώντας κάποιες φορές ως οδηγός μιας σπείρας έφηβων κακοποιών. Ακόμα και κλεμμένη πιστωτική κάρτα βρήκαν πάνω της, με την οποία έκανε κάποιες αγορές. Αλλά και ένα μαχαίρι και ναρκωτικά.

Στις 26 Αυγούστου 2020 βγήκε τελικά από τη φυλακή, δεν θα χαιρόταν όμως για πολύ την ελευθερία της. Στις 5 Σεπτεμβρίου ήταν ξανά στα χέρια των αρχών...