Τις τελευταίες ώρες του αδελφού της Στιβ Τζομπς και τα λόγια του λίγο πριν αφήσει τα εγκόσμια, περιγράφει η Μόνα Σίμπσον.

Τα δυο αδέλφια δεν μεγάλωσαν μαζί, καθώς εκείνη έμεινε με τη βιολογική τους μητέρα, ενώ εκείνος υιοθετήθηκε, για να συναντηθούν και να επανασυνδεθούν ως κανονικά αδέρφια για πρώτη φορά το 1985.

\"http://www.yalibnan.com/wp-content/uploads/2011/02/MonaSimpson_6_-400x406.jpg\"Η 54χρονη συγγραφέας αποκάλυψε ότι ο Στιβ Τζομπς την κάλεσε μια ημέρα πριν πεθάνει και της είπε να βιαστεί να φτάσει στο σπίτι του στο Πάλο Αλτο, λέγοντας της «λυπάμαι ειλικρινά που σας αφήνω».

Όταν έφτασε στο σπίτι, ο Στιβ και η σύζυγος του, Λορίν, αστειεύονταν μεταξύ τους «σαν δυο σύντροφοι που έχουν περάσει μαζί όλη τους τη ζωή, ενώ ο αδελφός μου κοιτούσε τα παιδιά του στα μάτια χωρίς να μπορεί να ξεκολλήσει το βλέμμα του από πάνω τους».

Οι γιατροί είπαν στην οικογένεια ότι κατά 50% ο Στιβ δεν θα έβγαζε τη νύχτα, αλλά εκείνος τα κατάφερε έχοντας τη γυναίκα και την αδελφή του στο πλάι του. Ο συνιδρυτής της Apple πέρασε τις τελευταίες του ώρες μαζί με την οικογένειά του και τους αποχαιρέτησε όλους με τον δικό του τρόπο.

«Η γυναίκα του του σήκωνε που και που το προσκεφάλι και λίγο μετά αποχαιρέτησε τηλεφωνικά τους φίλους του από την Apple», θυμάται η κυρία Σίμπσον, προσθέτοντας πως «λίγο μετά το μεσημέρι ωστόσο, η ανάσα του άλλαξε, έγινε τραχιά, τον ένιωθα να μετρά τα βήματά του και πάλι κι όλοι γύρω του είχαμε την αίσθηση ότι ήταν σα να σκαρφάλωνε».

Οι δυο γυναίκες αναπηδούσαν από το κάθισμα τους πολλάκις καθώς οι παύσεις στην ομιλία του διαδέχονταν η μια την άλλη και φοβόντουσαν πως είχε επέλθει το μοιραίο.

Κάπως έτσι ο Τζομπς άρχισε να αποχαιρετάει σιγά σιγά όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. «Εμένα μου ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη που θα έφευγε και δεν θα γερνάγαμε μαζί, όπως μου είχε υποσχεθεί».

«Πριν μας αφήσει, κοίταξε για πολλή ώρα την άλλη του αδελφή, την Πάτι, μετά, για πολλή ώρα, τα παιδιά του και στη συνέχεια τη γυναίκα του», συνεχίζει η κυρία Σίμπσον καταλήγοντας την αφήγησή της «στη συνέχεια πίσω τους, στο βάθος και μετά ψιθύρισε \”oh wow, oh wow, oh wow\” για να ξεψυχήσει τελικά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook