Με πολλές διακρίσεις και 5 μετάλλια επέστρεψαν οι ποδηλάτες του Κύδωνα από την Αθήνα, όπου συμμετείχαν σε δύο διαφορετικούς αγώνες.

Όπως ενημερώνει ο Α.Ο. Κύδων με δελτίο τύπου:

Το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου 2011 οι ποδηλάτες του Κύδωνα έλαβαν μέρος σε 2 διαφορετικούς αγώνες δρόμου στην Αθήνα κατακτώντας συνολικά 5 μετάλλια δείχνοντας οτι η ομάδα διαθέτει αρκετά έμψυχο υλικό που θα πρωταγωνιστήσει μελλοντικά στην Ελληνική ποδηλασία.
\"\"

Συγκεκριμένα το Σάββατο στο Σχοινιά Αττικής διοργανώθηκε ο διασσυλλογικός αγώνας δρόμου σιρκουϊ απο την Α.Ε.Κ.όπου οι μικροί ποδηλάτες κατέκτησαν συνολικά 3 μετάλλια.Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα ο Ορφανουδάκης Μανόλης κέρδισε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο,ενω ο Ψυλλάκης Νεκτάριος τερμάτισε δέυτερος και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.Στην κατηγορία Μίνι μικρά ο Παπακωνσταντής Κωνσταντίνος τερμάτισε 2ος.

\"\"

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Ν.Φάληρο διοργανώθηκαν απο τον Κρόνο Νίκαις οι διασυλλογικόι αγώνες σιρκουϊ και ατομική χρονομέτρηση με την ονομασία ΄Γιορτή ποδηλάτου Ημέρα νεολαίας΄ για τις κατηγορίες Μίνι μικρά ,μίνι μεγάλα,Παμπαίδες και Πανκορασίδες.

\"\"

Στην κατηγορία Παμπαίδων μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο ποδηλάτης του Κύδωνα Φραγκεδάκης Βασίλης όπου κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια τόσο στην ατομική χρονομέτρηση όσο και στο σιρκουϊ. Ο Σταυρακάκης Γιώργος τερμάτισε 8ος στο σιρκουϊ και 12ος στο χρονόμετρο, ο Στρογγυλάκης Φίλιππας 12ος στο σιρκουϊ και 22ος στο χρονόμετρο.Ο Φυτίλης Μανόλης 24ος στο χρονόμετρο και 15ος στο σιρκουϊ ,ο Μπενάκης Γιάννης 25ος στο χρονόμετρο και 17ος στο σιρκουϊ και ο Σκαμπέλης Ραφαήλ 28ος στο χρονόμετρο και 16ος στο σιρκουϊ.

Στην κατηγορία Μίνι μικρά Παπακωνσταντής Κωνσταντίνος τερμάτησε στην 6η θέση στην ατ. Χρονομέτρηση και στην 5η θέση στο σιρκοϊ .

Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα ο Ορφανουδάκης Μανόλης τερμάτησε στην 5η θέση και στους 2 αγώνες. Ο Ψυλλάκης Νεκτάριος στη σιρκοϊ 11ος και στο χρονομέτρηση 17ος.Ο Λιονάκης Κωνσταντίνος 21ος και στα 2 αγωνίσματα.

Συνοδός της αποστολής ήταν ο προπονητής του τμήματος Φραγκιουδάκης Αντώνης μαζί με γονείς των αθλητών.

Το τμήμα ποδηλασίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας που είναι:

«Ποδήλατα ideal, την SP TABLEWARE και τον κ. Παντελή Παπάζογλου ,μεταφορές-μετακομίσεις Fast movers, αντιπροσοωπεία τροφίμων-καφέδες Αφοι Φυτίλη,το ποδηλατάδικο του Αντώνη,Θ.Σχετάκης Α.Ε.είδη σπιτιού εργαλεία,την φρουταγορά Χανίων Γ.και Δ. Φρατζεσκάκης,το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας Φραγκιουδάκη Βασίλη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook