Με πολλές διακρίσεις και 5 μετάλλια επέστρεψαν οι ποδηλάτες του Κύδωνα από την Αθήνα, όπου συμμετείχαν σε δύο διαφορετικούς αγώνες.

Όπως ενημερώνει ο Α.Ο. Κύδων με δελτίο τύπου:

Το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου 2011 οι ποδηλάτες του Κύδωνα έλαβαν μέρος σε 2 διαφορετικούς αγώνες δρόμου στην Αθήνα κατακτώντας συνολικά 5 μετάλλια δείχνοντας οτι η ομάδα διαθέτει αρκετά έμψυχο υλικό που θα πρωταγωνιστήσει μελλοντικά στην Ελληνική ποδηλασία.


Συγκεκριμένα το Σάββατο στο Σχοινιά Αττικής διοργανώθηκε ο διασσυλλογικός αγώνας δρόμου σιρκουϊ απο την Α.Ε.Κ.όπου οι μικροί ποδηλάτες κατέκτησαν συνολικά 3 μετάλλια.Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα ο Ορφανουδάκης Μανόλης κέρδισε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο,ενω ο Ψυλλάκης Νεκτάριος τερμάτισε δέυτερος και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.Στην κατηγορία Μίνι μικρά ο Παπακωνσταντής Κωνσταντίνος τερμάτισε 2ος.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Ν.Φάληρο διοργανώθηκαν απο τον Κρόνο Νίκαις οι διασυλλογικόι αγώνες σιρκουϊ και ατομική χρονομέτρηση με την ονομασία ΄Γιορτή ποδηλάτου Ημέρα νεολαίας΄ για τις κατηγορίες Μίνι μικρά ,μίνι μεγάλα,Παμπαίδες και Πανκορασίδες.

Στην κατηγορία Παμπαίδων μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο ποδηλάτης του Κύδωνα Φραγκεδάκης Βασίλης όπου κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια τόσο στην ατομική χρονομέτρηση όσο και στο σιρκουϊ. Ο Σταυρακάκης Γιώργος τερμάτισε 8ος στο σιρκουϊ και 12ος στο χρονόμετρο, ο Στρογγυλάκης Φίλιππας 12ος στο σιρκουϊ και 22ος στο χρονόμετρο.Ο Φυτίλης Μανόλης 24ος στο χρονόμετρο και 15ος στο σιρκουϊ ,ο Μπενάκης Γιάννης 25ος στο χρονόμετρο και 17ος στο σιρκουϊ και ο Σκαμπέλης Ραφαήλ 28ος στο χρονόμετρο και 16ος στο σιρκουϊ.

Στην κατηγορία Μίνι μικρά Παπακωνσταντής Κωνσταντίνος τερμάτησε στην 6η θέση στην ατ. Χρονομέτρηση και στην 5η θέση στο σιρκοϊ .

Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα ο Ορφανουδάκης Μανόλης τερμάτησε στην 5η θέση και στους 2 αγώνες. Ο Ψυλλάκης Νεκτάριος στη σιρκοϊ 11ος και στο χρονομέτρηση 17ος.Ο Λιονάκης Κωνσταντίνος 21ος και στα 2 αγωνίσματα.

Συνοδός της αποστολής ήταν ο προπονητής του τμήματος Φραγκιουδάκης Αντώνης μαζί με γονείς των αθλητών.

Το τμήμα ποδηλασίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας που είναι:

«Ποδήλατα ideal, την SP TABLEWARE και τον κ. Παντελή Παπάζογλου ,μεταφορές-μετακομίσεις Fast movers, αντιπροσοωπεία τροφίμων-καφέδες Αφοι Φυτίλη,το ποδηλατάδικο του Αντώνη,Θ.Σχετάκης Α.Ε.είδη σπιτιού εργαλεία,την φρουταγορά Χανίων Γ.και Δ. Φρατζεσκάκης,το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας Φραγκιουδάκη Βασίλη».