Το ανδρικό τζιν είναι ένα αγαπημένο ρούχο, αν όχι όλων των ανδρών, σίγουρα των περισσότερων. Θα λέγαμε ότι από την δεκαετία του 1950, μπήκε στην καθημερινότητα των ανδρών όταν ο James Dean άρχιζε να το φοράει και να γίνεται είδωλο. Μέχρι σήμερα είναι το πιο ευπώλητο ύφασμα, παγκοσμίως!

Παρακάτω θα βρείτε έναν μικρό οδηγό για να αγοράσετε online το τζιν που σας ταιριάζει:

Μέγεθος

Τα slim και τα straight είναι οι τύποι τζιν που φοράνε εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο γιατί είναι οι γραμμές που ταιριάζουν στους περισσότερους τύπους σώματος και σαφώς είναι άνετα και ελκυστικά.

Δείτε εδώ ένα τζιν σε straight γραμμή και εδώ ένα σε στενή γραμμή, από τις νέες αφίξεις των 3GUYS!

Tip: Αγοράστε το size σας και μην κάνετε το λάθος να επιλέγετε ένα νούμερο παραπάνω γιατί νομίζετε ότι θα είναι πιο άνετο.

Αποχρώσεις και συνδυασμοί

Τα σκούρα ή μεσαίου τόνου μπλε, τα μαύρα τζιν ανδρικά παντελόνια και τα γκρι, με τους κατάλληλους συνδυασμούς, μπορούν να αναδείξουν το outfit σας. 

Έχουν παρέλθει από την μόδα τα τζιν με τα έντονα ξεβάμματα και σκισίματα, αν ωστόσο σας αρέσουν, μπορείτε να επιλέξετε ένα τζιν με διακριτικό ξέβαμμα ή σκίσιμο, ώστε να αντέξει στη διάρκεια του χρόνου.

Casual και άνετοι συνδυασμοί με το τζιν είναι το φούτερ και η πλεκτή ζακέτα, ενώ πιο formal είναι το πουκάμισο και η καζάκα. 

Γιατί το τζιν αποτελεί την πιο έξυπνη στυλιστική πρόταση;

  • Το ύφασμά του είναι ανθεκτικό και δεν σκίζεται εύκολα
  • Μπορεί να υποστηρίξει από το πιο χαλαρό outfit μέχρι ένα καλό ντύσιμο
  • Πλέον θα το βρείτε σε άπειρα χρώματα και σχέδια

Ξεκινήστε τις αγορές σας σε ανδρικά τζιν, ανδρικά φούτερ, ανδρικές ζακέτες και φθινοπωρινά ρούχα για τον σύγχρονο άνδρα, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα 3GUYS. Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€ και άμεση εξυπηρέτηση!

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook