Η Ειρήνη Κουτουλάκη διακρίθηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό διηγημάτων μεταξύ 175 διαγωνιζομένων και σε λίφους μήνες θα εκδώσει δικό της βιβλίο

Είναι η μαθήτρια που στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2019 είχε αριστεύσει συγκεντρώνοντας 19.280 μόρια και εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το ΕΛΜΕΠΑ στην πρώτη σχολή επιλογής της.

Η Ειρήνη φαίνεται ότι συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία καθώς φέτος διακρίθηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό διηγημάτων.

Συγκεκριμένα, οι εκδόσεις Πηγή, προκήρυξαν πανελλήνιο διαγωνισμό στις αρχές Απριλίου που αφορούσε διηγήματα εμπνευσμένα από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βίωσε όλη η ανθρωπότητα – και που βιώνει ακόμα – λόγω του covid19. Συμμετείχαν 175 διαγωνιζόμενοι. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν νέοι που έγραφαν για πρώτη φορά αλλά και συγγραφείς παλαιότεροι που είχαν ήδη εκδώσει βιβλία, καθώς και δημοσιογράφοι. Σκοπός ήταν η συλλογή και έκδοση ενός ξεχωριστού βιβλίου. 

Από τα διηγήματα αυτά, ξεχώρισαν 35 τα οποία και κυκλοφόρησαν σε βιβλίο με τίτλο “Μείνε κοντά μου από μακριά – 2020”.

Οι εκδόσεις Πηγή, στη συνέχεια ξεχώρισαν από τα 35 καλύτερα διηγήματα το  καλύτερο και απένειμαν το 1ο βραβείο το οποίο είναι η δωρεάν έκδοση ενός βιβλίου που θα συγγράψει ο πρώτος νικητής.

Η πρώτη νικήτρια είναι η Ειρήνη που συνεχίζει τις πρωτιές και τώρα παράλληλα με τις σπουδές της, γράφει και το πρώτο της βιβλίο που θα περιμένουμε με χαρά να εκδοθεί σε λίγους μήνες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook