Στο κατάστημα AgroCenter ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ, θα βρείτε κορυφαία ιταλικά ελαιόδιχτα, μεγάλης αντοχής και σε κορυφαίες τιμές και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ο καιρός της ελαιοσυλλογής έφτασε και η Agrocenter Ραμπαλάκος έχει φροντίσει να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του αγρότη. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για τη φετινή ελαιοσυλλογή, με τα καλύτερα εφόδια.

Εδώ θα βρείτε τα δοκιμασμένα και αξιόπιστα ιταλικά ελαιόδιχτα DURETE (μαλακά), με πυκνή πλέξη και για πρώτη φορά με βάρος 105gr/τ.μ. (από τα μεγαλύτερα στην αγορά όσον αφορά στο βάρος). Επίσης διαθέτουν υμάντες για μεγαλύτερη ευκολία μετακίνησης και είναι φτιαγμένα από πρωτογενή υλικά, ενώ διαθέτουν και UV προστασία για extra αντοχή στο χρόνο.

Θα τα βρείτε σε διάφορες διαστάσεις και εκπλητικές τιμές που ξεκινούν από τα 25 ευρώ ανά τεμάχιο. Συγκεκριμένα διατίθενται σε διαστάσεις 5m x 8m, 6m x 12m, 7m x 12m, 8m x 12m αλλά και 8m x 14m, καλύπτοντας κάθε ανάγκη που προκύπτει από τη φύτευση αλλά και τη μορφολογία του εδάφους.

Στις εγκαταστάσεις της Ραμπαλάκος Α..Α. Ο.Β.Ε.Ε. μπορείτε να βρείτε ελαιοραβδιστικά διάφορων τύπων, ελαιόδιχτα-ελαιόπανα, σκαπτικά, ψεκαστικά, γεννήτριες, αεροσυμπιεστές, πλυστικά, δοχεία-δεξαμενές αποθήκευσης προϊόντων, καθώς και πλήθος άλλων προϊόντων.

Agrocenter Ραμπαλάκος
1ο χλμ. Ε.Ο. Χανίων-Κισάμου
Τηλ.: 28210 73850
Email: [email protected]

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook