Φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Χανιά με τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ (2-3), στο Βαρύπετρο.

Στο φιλικό ήταν έντονη η παρουσία της πρώτης ομάδας της ΠΑΕ, με την επίσημη ενημέρωση να έχει ως εξής:

Πολύ καλή εικόνα είχε η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Χανιά στο φιλικό προετοιμασίας με τον νεανικό Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ (ομάδα Α’ Κατηγορίας Χανίων) στο Βαρύπετρο.

Ο Βασίλης Κούτας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες και συνολικά 24 ποδοσφαιριστές, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών.

Ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ νίκησε με 3-2, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 2-2, με τους Καστανοπουλάκη και Φραγκούλη να σκοράρουν για την Κ19. Φουσά, Μοχάμεντ (με πέναλτι) και Αρτίν σκόραραν για τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ.

Το φιλικό παιχνίδι, που έγινε το πρωί του Σαββάτου (17/10), παρακολούθησαν ο προπονητής της πρώτης ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης, οι συνεργάτες του Ηλίας Παπαθανασίου, Απόστολος Λεκίδης, Γιάννης Γρηγοράκης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Ξηρουχάκης, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Τουλουπάκης και ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης, ενώ παρόντες από το Δίκτυο Ακαδημιών ήταν ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης και ο Νεκτάριος Μαρκουλάκης.

Η σύνθεση της Κ19: Δεσποτόπουλος, Κιμινουλάκης, Νίκας, Ζαχαρωτάκης, Ντίμοφ, Σκουλάς, Καστανοπουλάκης, Γραμμένος, Μωραϊτάκης, Οικονομόπουλος, Φραγκούλης (α’ ημίχρονο)

Δεσποτόπουλος, Μπραουδάκης, Ντιρμίσι, Μαντσέλης, Καπριδάκης, Τσουραπάς, Τζαμτζίου, Παλαντζάι, Μπαλίου, Ανδρονικίδης,  Νικολουδάκης (β’ ημίχρονο), έπαιξαν και οι Παρασκακης, Τζίτζικας.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook