Εκπλήξεις έκρυβε η πρεμιέρα του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Αστέρα Ρεθύμνου να ρίχνει “βόμβα” στις Αρχάνες και την Αναγέννηση Ιεράπετρας στο Γάζι.

Ο Αστέρας στην επιστροφή του μετά από μία δεκαετία στις εθνικές κατηγορίες νίκησε έναν εκ των διεκδικητών του τίτλου, Γιούχτα, με 1-0, ενώ τα “λιοντάρια” του Κώστα Δεδελετάκη πέτυχαν επιβλητική νίκη στην έδρα του Αλμυρού με σκορ 6-1.

Ιδανική πρεμιέρα έκανε το ΣΥΝΚΑ, που “καθάρισε” από το ημίχρονο το ματς με τον Αρη Ρεθύμνου (3-0), με σκόρερ τους Κόλα, Νικόλτση και Βαρουξάκη.

Στον Αγιο Νικόλαο ο Αρης Σούδας με εκπληκτικό γκολ από το κέντρο του Δρακάκη προηγήθηκε στο 34’, αλλά ο ΑΟΑΝ με πρωταγωνιστή τον κεντρικό αμυντικό Τσανάι (ένα γκολ και συμμετοχή στο δεύτερο γκολ) έφτασε στην ανατροπή. Ο Τσανάι ισοφάρισε με εκπληκτικό γκολ στο 60’ και στο 70’ από νέα δική του επέλαση και σέντρα ο Παπαδόπουλος έκανε το γύρισμα για τον Μεράι, που πέτυχε το 2-1 με κεφαλιά.

Ο Ηρόδοτος νίκησε στο ηρακλειώτικο ντέρμπι με 1-0 τον Πόρο, στο Ατσαλένιο, με πέναλτι του Μυλωνά από το 30’.

Η Παλαιόχωρα πήρε πολύτιμη νίκη στο χανιώτικο ντέρμπι επί του Πλατανιά με 2-0, με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Λαλά, ενώ ο ΠΟΑ δεν είχε πρόβλημα στην έδρα της Νεάπολης να επικρατήσει με 2-0. Με γκολ του Φράγκου ο Ρεθυμνιακός ξεκίνησε νικηφόρα απέναντι στη Δαμάστα.

Αναλυτικά:

Γιούχτας-Αστέρας Ρεθύμνου 0-1
Παλαιόχωρα-Πλατανιάς 2-0
ΑΟΑΝ-Αρης Σούδας 2-1
Αλμυρός-Αναγέννηση Ιεράπετρας 1-6
ΣΥΝΚΑ-Αρης Ρεθύμνου 3-0
Νεάπολη-ΠΟΑ 0-2
Πόρος-Ηρόδοτος 0-1
Ρεθυμνιακός-Δαμάστα 2-0

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook