Τρία νέα κρουσματα κορωνοϊού στο Ρέθυμνο

Ένας εποχικός πυροσβέστης από το Ηράκλειο, ο οποίος υπηρετεί στο πυροσβεστικό κλιμάκιο του Περάματος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου

Ο νεαρός πυροσβέστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε έρθει σε επαφή με άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα, με αποτέλεσμα όταν ένιωσε τα πρώτα ήπια συμπτώματα να πάει στο νοσοκομείο για να κάνει τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Ενημέρωσε την υπηρεσία του και έτσι και τα υπόλοιπα πέντε άτομα της βάρδιας του τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα.

Όπως ανέφερε στην Κρητική Επιθεώρηση και το GOODnet ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στο Ρέθυμνο Θεοδόσης Χασάπης, άμεσα ενεργοποιήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα, ο δήμος Μυλοποτάμου έκανε απολύμανση τόσο στο κτήριο του κλιμακίου όσο και στα οχήματα και έτσι ο χώρος κρίνεται ασφαλής.

Επιπλέον μια ακόμα παρέα 4 τουριστών στο Ρέθυμνο, μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο covid19 του Ρεθύμνου. Πρόκειται για δυο τουρίστες που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και δυο ακόμα άτομα της παρέας τα οποία ωστόσο έχουν διαγνωστικοί αρνητικοί, θα παραμείνουν ωστόσο στο ξενοδοχείο και θα μπορούν να φύγουν μετά από 7 ημέρες και εφόσουν παραμείνουν αρνητικοί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook