Η κακοκαιρία κράτησε ξάγρυπνους τους Ηρακλειώτες χτυπώντας μέσα στη νύχτα με μεγάλη χαλαζόπτωση – Δείτε τις φωτογραφίες

Λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα άνοιξαν οι ουρανοί στο νομό Ηρακλείου με την βροχή να είναι καταρρακτώδη και να πέφτει ακατάπαυστα. Αρκετοί ήταν εκείνοι που πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους ακούγοντας την δυνατή βροχή να πέφτει συνεχώς ενώ σε κάποιες περιοχές έπεσε και χαλάζι που ήταν σε μέγεθος, κάτι πρωτοφανές!

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media και συγκεκριμένα στην σελίδα “Μετεωκρήτες” από χρήστες του διαδικτύου, οι χαλαζόμπαλες είχαν τόσο μεγάλο μέγεθος που ισοδυναμούσε με το καπάκι ενός πλαστικού μπουκαλιού νερού.

Το καιρικό φαινόμενο έπληξε το νομό Ηρακλείου τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ η χαλαζόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα στους δρόμους ενώ ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η παρουσία της Αστυνομίας, στις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

Ιδιαίτερα άσχημη ήταν η κατάσταση στην περιοχή των Μαλίων καθώς οι φωτογραφίες που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες! Η χαλαζόπτωση ήταν τόσο ισχυρή με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι ενώ οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται στους δρόμους από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook