Η Επισκοπή στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη Football League ανακοίνωσε ένα δυνατό “τεστ” απέναντι στα Χανιά.

Το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (24/10) στο προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής για την πρόοδο προετοιμασίας και το φιλικό έχει ως εξής:

Το δεύτερο φιλικό για την ομάδα μας διευθετήθηκε. Αντίπαλος της Επισκοπής θα είναι ο ΑΟ Χανιά με το ματς να ορίζεται για το ερχόμενο Σάββατο (24/10) στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Στο μεταξύ, η σημερινή (Τρίτη 20/10) προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό δυνατή βροχή στα Μισίρια καθώς στο ΔΑΚ Γάλλου γίνεται επανασπορά.

«Εκτός» Μπελεβώνης, Τσόφλιος, Λίμα

Σ΄ αυτή δεν έλαβε μέρος, ο Χρήστος Μπελεβώνης που από χθες (Δευτέρα 19/10) αντιμετώπιζε στομαχικές διαταραχές και του χορηγήθηκε ισχυρή αντιβίωση. Για τον λόγο αυτόν, ο Μπελεβώνης θα μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση την ερχόμενη εβδομάδα.

Μέρος στην προπόνηση δεν έλαβαν ωστόσο, τόσο ο Γιώργος Τσόφλιος όσο και ο Κώστας Λίμα. Ο πρώτος υπέστη ένα ράγισμα στο κάτω μέρος του μεγάλου του δαχτύλου στο αριστερό του πόδι. Έπειτα από σχετική γνωμάτευση, ο γιατρός συνέστησε να μείνει εκτός προπονήσεων για δύο με τρεις μέρες.

Για δύο με τρεις μέρες θα μείνει «εκτός» και ο δεύτερος καθώς είχε αισθανθεί «βαρύ» τον δικέφαλό του λίγο μετά το πρώτο φιλικό ματς με τον Τάλω (3-0) νιώθοντας ένα τράβηγμα. Ο Λίμα θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο ημέρες αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα με φυσικοθεραπείες.

“ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ” ΣΤΑ ΜΙΣΙΡΙΑ

Για δύο εβδομάδες θα παραμείνει κλειστό το ΔΑΚ Γάλλου για επανασπορά και οι προπονήσεις της Επισκοπής θα συνεχιστούν στα Μισίρια.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Επανασπορά έχουμε στο γήπεδο του ΔΑΚ Γάλλου γι’ αυτές τις μέρες. Πρόκειται για μία νέα προσπάθεια διόρθωσης του φυσικού χλοοτάπητα προκειμένου να γίνει το “χαλί”.

Γι’ αυτόν τον λόγο όπως ήταν λογικό, το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό για 14 μέρες (ήδη πέρασαν δύο) και η ομάδα μας «μετακόμισε» πιο ανατολικά στο Ρέθυμνο, στο γήπεδο Μισιρίων όπου και θα προπονείται σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook