Μετά από αξιοποίηση στοιχείων η Αστυνομία έφτασε στην σύλληψη του δράση που είχε ξαφρίσει 10 σπίτια με λεία μεγαλύτερη από 35.000 ευρώ.

Η δράση του ληστή ήταν πλούσια και δρούσε ανενόχλητος για πέντε ολόκληρους μήνες και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάιο. Είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 35.000 ευρώ.
 
Εξιχνιάστηκαν, σήμερα από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δέκα υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδικότερα από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάιο του 2020 όπου διέπραξε συνολικά δέκα κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και χρυσή λίρα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 35.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook