Η αλμύρα από την θάλασσα και η έλλειψη μέτρων έχει δημιουργήσει ένα επικίνδυνο θέαμα για τους πολίτες που περπατούν στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το Flashnews.gr είναι ενδεικτικές της εικόνας που παρουσιάζει το μέτωπο στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Στο κομμάτι του δρόμου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Ναό Αγίου Πέτρου των Δομηνικανών ο φράχτης που υποτίθεται ότι έχει μπει εκεί για να χωρίζει τους πολίτες από τις αρχαιότητες που βρίσκεται εκεί, δεν προστατεύει τους πολίτες αλλά τον καθιστά άκρως επικίνδυνο. Σκουριασμένοι, σε πολλά σημεία έχουν φθαρεί με αποτέλεσμα να έχουν πεταχτεί επικίνδυνα σίδερα που έτσι και τραυματίσουν κάποιον πολίτη, εκείνος θα τρέχει και δεν θα φτάνει!

Και μιλάμε για ένα σημείο που είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο αφού σε καθημερινή βάση εκατοντάδες Ηρακλειώτες επιλέγουν το συγκεκριμένο μονοπάτι για το τρέξιμο και το περπάτημα τους. Η αντικατάσταση του συγκεκριμένου φράχτη χρήζει άμεσης ανάγκης γιατί δεν είναι επικίνδυνος μόνο για την δημόσια υγεία αλλά παράλληλα αποτελεί μια εικόνα παρατημένη για το σημείο που μόνο ωραία δεν είναι σε όσους την αντικρίζουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook