Το βίντεο που μπορεί να σας θυμίσει κάτι…

Η αλήθεια είναι πως με την πάροδο των χρόνων, η συνήθεια σε μία σχέση έρχεται να αντικαταστήσει – σε πολλές περιπτώσεις – τη φλόγα και τον ενθουσιασμό του πρώτου καιρού. Και το «θύμα» είναι κυρίως το σεξ, με τη σεξουαλική δραστηριότητα των ζευγαριών να μειώνεται με τα χρόνια.

Όπως μειώνεται και το πάθος του πρώτου καιρού, με αποτέλεσμα πολλές φορές η ερωτική επαφή να μοιάζει με «αγγαρεία». Δε λέμε πως ισχύει σε όλα τα ζευγάρια, αλλά τα παραδείγματα δεν είναι και λίγα.

Πριν λίγα χρόνια το buzzfeed δημιούργησε ένα βίντεο που έγινε viral και μέχρι σήμερα παραμένει επίκαιρο μιας και το θέμα με το οποίο καταπιάστηκε, ήταν το σεξ και τα παράξενα πράγματα που μπορούν να συμβούν πριν από αυτό. Πρωταγωνιστές στο βίντεο είναι ένα ζευγάρι.

Στην αρχή τους βλέπουμε στον καναπέ ξαπλωμένους να παρακολουθούν μία ταινία. Η ώρα περνάει και πριν ξαπλώσουν για ύπνο αποφασίζουν να κάνουν έρωτα.

Ο άνδρας βγάζει τα ρούχα του και μένει με το μποξεράκι. Στη συνέχεια μπαίνει στο μπάνιο όπου πλένει τα δόντια του και κατόπιν επιστρέφει στο κρεβάτι όπου περιμένει τη σύντροφό του διαβάζοντας ένα βιβλίο…

Η ώρα περνάει και εκείνος περιμένει υπομονετικά όσο η καλή του φοράει τις πιτζάμες της, πλένει τα δόντια της, πίνει τις βιταμίνες της, κάνει νήμα, ετοιμάζει το φίλτρο για τον καφέ, βάζει κρέμα…

Αφού πέρασε κάμποση ώρα για την όλη διαδικασία, πηγαίνει στο κρεβάτι… Και αυτό που βλέπει, είναι μάλλον αναμενόμενο.. ο σύζυγος ήδη κοιμάται!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook