Ένα ζευγάρι από τη Βρετανία με περιουσία που ξεπερνά τα 45 εκατ. αγγλικές λίρες συνελήφθη στις ΗΠΑ, αφού εντοπίστηκε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις στις τουαλέτες νυχτερινού κέντρου.

Ο μεγιστάνας Chris Gorman πήγε με τη σύζυγό του Mary στο κέντρο Roxy Club στο Orlando της Φλόριντα, όπου… η Mary επιδόθηκε σε σεξουαλικές πράξεις με άλλον άντρα με τον άντρα της να παρακολουθεί!

Στην κατοχή της άτακτης συζύγου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης.Στο ζευγάρι απαγγέλθηκαν κατηγορίες αντίστασης κατά της αρχής, καθώς ο Chris προσπάθησε να επιτεθεί σε αστυνομικό που συνέλαβε τη γυναίκα του.

«Ένας υπάλληλος του νυχτερινού κέντρου με ενημέρωσε ότι ένας λευκός άνδρας, ένας μαύρος και μια γυναίκα συμμετείχαν σε σεξουαλικές πράξεις στις ανδρικές τουαλέτες» είπε ο αξιωματικός που μετέβη στο σημείο.

«Πήγαμε στις ανδρικές τουαλέτες και είδαμε το λευκό άνδρα να παρακολουθεί τη γυναίκα να κάνει σεξ με τον άλλο άνδρα» συνέχισε.Το πάμπλουτο ζευγάρι δήλωσε ότι «δεν πιστεύει ότι έκανε κάτι κακό και πως οι αρχές δεν τους συμπεριφέρθηκαν σωστά».

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου φωτογραφήθηκαν και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι αφού πλήρωσαν πρόστιμο 1.300 λιρών Αγγλίας.