Μία καθηγήτρια συνελήφθη διότι δεν φορούσε μάσκα ενώ στην προσπάθεια των μαθητών της να την πείσουν να φορέσει την προστατευτική μάσκα εκείνη τους έβαζε απουσίες.

Σάλος έχει ξεσπάσει με την καθηγήτρια σε Λύκειο στον Υμηττό η οποία συνελήφθη αφού έμπαινε στην τάξη χωρίς μάσκα και αρνούνταν να συμμορφωθεί παρά τις εκκλήσεις των μαθητών της.

Ο Παναγιώτης μαθητής της Γ’ Λυκείου και Πρόεδρος του 15μελους μίλησε στο Open για το περιστατικό και εξομολογήθηκε ότι η εν λόγω καθηγήτρια εκτός από το ότι αγνοούσε τους μαθητές της, όταν της ζητούσαν να φορέσει μάσκα τους τιμωρούσε κιόλας, βάζοντάς τους απουσίες επειδή δεν έμπαιναν στην τάξη επειδή φοβόντουσαν.

«Πολλά παιδιά της Β’ Λυκείου, μου έλεγαν ότι της ζητούσαν να φορέσει μάσκα. Οι μαθητές της τάξης έλεγαν ότι την παρακαλούσαν να φορέσει μάσκα γιατί είχαν κι ευπαθείς ομάδες στα σπίτια τους κι εκείνη τους έβαζε απουσίες. Έκαναν καταγγελίες οι γονείς και μετά ο διευθυντής. Ξέλεγε στους μαθητές ότι: δεν πιστεύω στον κορονοϊό και στη μάσκα» είπε ο μαθητής.

Της έλεγαν «δεν μπαίνουμε στην τάξη αν δεν βάλεις μάσκα και εκείνη τους έβαζε απουσίες. Μακάρι να βάλει τη μάσκα και να γυρίσει. Χρειάζομαι οπωσδήποτε μία φιλόλογο γιατί δίνω πανελλήνιες» είπε ο πρόεδρς του 15μελους του Λυκείου.

Η καθηγήτρια στο Λύκειο του Υμηττού διδάσκει Νεοελληνική Γλώσσα, Έκθεση, Λογοτεχνία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook