Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model 3, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τα επίδοξα μοντέλα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ακόμη μια απαιτητική φωτογράφηση.

Στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, τα top models του ριάλιτι, φωτογραφήθηκαν σε κίνηση από τον Πάνο Γεωργίου, καθώς υπερπηδούσαν έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση.

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είχε λάβει το ντεσαβαντάζ από τον Ηρακλή και γλίστρησε στο σετ, με αποτέλεσμα η μόνη του λήψη να μην είναι σωστή. Έτσι, το 18χρονο μοντέλο αποχώρησε από το σπίτι του Greece’s Next Top Model 3. 

Λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, ο Κωνσταντινος Τσεντολίνι έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρησή του και έστειλε το δικό του μήνυμα.

“Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του και ένα καινούργιο αρχίζει❤️ευχαριστώ παρά πολύ για όλα τους αγαπημένους μας κριτες @vickykaya_ @skoulos @angelosbratis @genevievevv και τον coach που τον έχω αδυναμία @yiorgoskaravas_official ❤️ήταν μια πανέμορφη εμπειρία από όλες τις απόψεις αλλά τώρα αρχίζει το καλό!”, έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook