Αδέλφια ηλικίας 15 και 13 χρονών (αγόρι και κορίτσι), είναι τα δύο θύματα του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή της Λίνδου στη Ρόδο.

Αδελφός των δύο αδικοχαμένων παιδιών είναι και ο τρίτος νεαρός που επέβαινε στο αλεξίπτωτο, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Ρόδου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα τρία αδέλφια με τους γονείς τους βρισκόταν για διακοπές στο νησί και διέμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ρόδος: Πώς έγινε το δυστύχημα
Σήμερα το απόγευμα ενώ έκαναν θαλάσσιο σπορ με αλεξίπτωτο, έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο τους, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τους ανέμους και να πέσουν από μεγάλο ύψος στο ακρωτήρι Γκίνας, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στους Πεύκους και τη Λίνδο.Το ΕΚΑΒ μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση το τρίτο παιδί και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος στη Λίνδο, που βρίσκεται επί τόπου, ενώ την όλη επιχείρηση συντονίζει προσωπικά ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, Νικήτας Βενιός. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη από τους λιμενικούς ο υπεύθυνος για τη λειτουργία των θαλασσίων σπορ και ο χειριστής του ταχύπλοου, οι οποίοι θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook