Η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας μέχρι και την Παρασκευή

Ο βροχερός καιρός στην Κρήτη θα διατηρηθεί και την εβδομάδα που έρχεται σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση της ΕΜΥ, ενώ ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην εκδήλωση μεμονωμένων και σποραδικών καταιγίδων.

Αναλυτικά: 

ΔΕΥΤΕΡΑ 09-11-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις δυτικές Κυκλάδες και την Κρήτη. 

Από το απόγευμα οι βροχές στην Κρήτη θα ενταθούν οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα νότια τμήματα των
Δωδεκανήσων.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
ΤΡΙΤΗ 10-11-2020 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-11-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη νότια νησιωτική χώρα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. 

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.
 
ΠΕΜΠΤΗ 12-11-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη και πιθανώς στα Δωδεκάνησα. 

Στην Κρήτη θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες
καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-11-2020

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές στην Κρήτη όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook